Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

S námi do kina: Bloodshot (registrace a soutěž)

Cestu filmové adaptace komiksového Bloodshota do kin zkomplikovala současná pandemie. Než stačil Vin Diesel, voják vylepšený špičkovými nanotechnologiemi ovládnout světová kina, kina se na celém světě uzavřela. V Česku už to ale neplatí. A jednou z prvních obnovených premiér je právě akční fantasy thriller Bloodshot. Před koronakrizí jsme měli společně s českým distributorem filmu, společností Falcon, naplánovánu speciální fanouškovskou projekci. Bohužel už na ni nedošlo a teď se možnost užít si speciální filmový večer vrací. Kromě možné registrace na projekci zdarma (pátek 22. 5. v 17:30, Praha Cinestar Anděl), můžete vyhrát i tričko k filmu.

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit.

Registrace na projekci
(kdo se registruje přes tento formulář, zároveň soutěží o pět triček)

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’mobilní telefon‘ type=’text’/][contact-field label=’Projekce se koná 22. 5. v 17:30 Cinestar Anděl Praha‘ type=’checkbox-multiple‘ required=’1′ options=’Chci se účastnit projekce zdarma,Budu dodržovat speciální bezpečnostní podmínky (rouška/rozestupy)’/][/contact-form]

PODMÍNKY A OPATŘENÍ:
Po registraci v tomto formuláři vás následně budeme kontaktovat emailem a registraci vám potvrdíme.
Automaticky získáváte dvě místa.
Všichni účastníci musí mít ochranu horních a dolních dýchacích cest jako je rouška, respirátor, šátek, šála apod. vyjma osob s chronickými dýchacími obtížemi (astma, CHOPN apod.). Výše uvedené ochranné prostředky nelze nahradit pouze ochranným plexisklovým štítem obličeje.
Nelze v prostoru multikina konzumovat jakékoliv nápoje a potraviny. Nelze se přemísťovat na jiné sedačky a to ani mezi partnery a rodinnými příslušníky. Každé představení může navštívit maximálně 100 diváků a systém je nastaven tak, aby zakoupené sedačky měly bezpečné rozestupy.
Podrobná hygienická pravidla: https://www.cinestar.cz/files/opatreni/Kompletni-hygienicka-pravidla.pdf
Totalfilm Media, s.r.o. a Falcon, a.s. si vyhrazují právo pořizovat na akci obrazové a zvukové záznamy. Účastník svojí účastí na akci s tímto vyslovuje souhlas.

Registrace probíhá od 16. 5. do 21. 5. 2020, dokud nebude naplněna kapacita 100 osob.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast