Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Téměř dokonalá tajemství – soutěž o zábavnou hru Ego

Do kin dorazila německá komedie Téměř dokonalá tajemství. Příběh party přátel, která si během párty zahraje nebezpečnou hru se svými mobilními miláčky nabízí slušnou porci zábavy. Stejně jako společenská hra Ego, kterou mohou tři z vás vyhrát v naší soutěži. Zábavná hra totiž rovněž prověří, jak dobře znáte svoje přátele a jejich odpovědi na rozličné zapeklité otázky.

Nová německá komedie Téměř dokonalá tajemství řeší obsah mobilů několika párů, které se sešly na společné večeři. Po pár skleničkách se rozhodnou, že svoje telefony položí na stůl a všechny zprávy, vzkazy i telefonáty budou ten večer sdílet před ostatními. Vždyť o nic nejde, bude zábava… Jenže se to trochu zvrtne ve chvíli, kdy se objeví zprávy, které se svými přáteli či partnery normálně nesdílíte… Předělávku úspěšného italského filmu Naprostí cizinci natočil německý hitmaker Bora Dagtekin, který má na kontě veleúspěšnou sérii Fakjů pane učiteli. Z úspěšné série si do filmu půjčil i Elyase M´Bareka, Karoline Herfurt a Jellu Haase. Nechybí ani Florian David Fitz, kterého jsme nedávno viděli v komedii Bez věcí nad věcí.

Soutěž o 3x společenskou hru EGO


[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Ve které filmové sérii hrají společně tři herci z komedie Téměř dokonalá tajemství?‘ type=’text‘ required=’1’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 21. června 2020 do 24. června 2020. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm, a.s..
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Téměř dokonalá tajemství”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast