Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

UŽ JSTE VIDĚLI NOVÝ TRAILER DEADPOOL & WOLVERINE? Pokud vám unikl, pusťte si ho tady.

Kina jsou do nedělní půlnoci ještě otevřená, od pondělí zavřou na 14 dní

Od pondělí 12. října se nařízením vlády opět uzavřou kina. Pokračuje tak od jara trvající agonie filmového průmyslu. Kina i distributoři tak opět ze dne na den přijdou o 100% tržeb. Příští týden navíc česká kina očekávala dokumentární hit Karel o zesnulé legendě české populární hudby. Předprodeje byly velmi dobré, přesto se film Olgy Malířové Špátové odsouvá zatím na neurčito. A není sám.

Příští týden se na pouť kiny měla vydat i animovaná Princova cesta, oceňovaní Služebníci Ivana Ostrochovského, novinka Miry Fornay Žáby bez jazyka nebo animovaná komedie Červený střevíček a 7 statečných.
Následující týden se diváci těšili na novou komedii s populárním Elyasem M´Barekem Nightlife: Na tahu. Obdivovatelé legendárního Jana Švankmajera se měli dočkat nového dokumentu o respektovaném tvůrci s názvem Alchymická pec.

Nikdo v současné chvíli netuší, zda se kina dočkají znovuotevření poslední říjnový týden. O tom, kam distributoři přesunou plánované premiéry, které současné opatření znemožnilo, vás budeme včas informovat.

Od čtvrtka je v kinech drama ze sportovního prostředí Smečka nebo rodinný film Léto patří rebelům. Vyrazit na ně můžete ještě do neděle. Na severu Čech navíc do konce víkendu pokračuje i populární Mezinárodní festival animovaných filmů Anifilm.
-red-
foto/video: Totalfilm, Bontonfilm, CinemArt © 2020

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast