Tom Hanks v dobrodružném příběhu s talentovanou herečkou z Narušitele systému (trailer)

Do kin by se na jaře měl podívat dobrodružný příběh režiséra Paula Greengrasse Zprávy ze světa. Hlavní roli válečného veterána ztvárnil Tom Hanks. Jeho spoluhráčkou je Helena Zengel. Dvanáctiletá herečka zazářila v německém dramatu Narušitel systému. Tom Hanks se měl v kinech naposledy objevit ve válečném dramatu Greyhound, které nakonec do kin kvůli pandemii vůbec nedorazilo a je k dispozici na Apple TV.

Tom Hanks hraje hlavní roli v emocionálním příběhu, který napsal a režíroval Paul Greengrass. Pět let po skončení občanské války jezdí válečný veterán Jefferson Kyle Kidd (Tom Hanks) po celé Americe a poutavě vypráví svoje zážitky i nejnovější zprávy z celého světa. Na velkých pláních Texasu se setkává s Johannou (Helena Zengel), kterou vychovali Kiowové a proti své vůli se má vrátit ke svým příbuzným. Kidd slíbí, že dítě osobně doručí tam, kam patří. Na cestě za příbuznými malé dívky musí oba poutníci čelit nemilosrdné divočině i nebezpečným lidem.

Režisér Paul Greengrass s Tomem Hanksem na place filmu Zprávy ze světa

Kromě Paula Greengrasse (série Bourne) se v tvůrčím týmu objevují i další velká jména: polský kameraman Dariusz Wolski (Piráti z Karibiku, Sicario 2, Marťan), hudební skladatel James Newton Howard nebo scenárista Luke Davies (Beautiful Boy).

Do kin uvede film CinemArt na jaře 2021.
-red-
foto/video: CinemArt, Universal © 2020