Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Bobule potřetí – soutěž o finále vinařské ságy na DVD

Pokračování Bobulí mělo letos v pandemickém období velké štěstí. Celé léto finále vinařské ságy 3Bobule putovalo po českých kinech a přišlo na něj víc než čtvrt milionu diváků. Nyní vychází na DVD a Blu-ray včetně edice obsahující všechny filmy vinařského triptychu. Soutěžte s námi o 3 DVD s filmem.

Příběh renesance lásky Honzy a Kláry v překrásné krajině jižní Moravy samozřejmě opět na plátna přivádí Kryštofa Hádka a Terezu Rambu. Nechybí ani Jirka v podání Lukáše Langmajera.

Film režíroval Martin Kopp podle scénáře Matěje Podzimka a Tomáše Vávry. Krom hlavní trojky nechybí ani Miroslav Táborský či Marián Roden. Slovenskou posilou je u sousedů velmi populární Braňo Deák (seriál Oteckovia).
Producentem je opět Tomáš Vican (Lidice, Bobule, 2Bobule, Vinaři, Bajkeři).

Soutěž o 3x DVD s filmem 3Bobule

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kde se Bobule odehrávají?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Okolí Mikulova,Okolí Brna,Okolí Valtic’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 8. do 15. listopadu 2020. Dodavatelem cen do soutěže je společnost AQS – Magicbox, a.s.. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “3BOBULE”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

3Bobule – záběr z monitoru v režii (foto: Totalfilm)

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast