Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Liga spravedlnosti Zacka Snydera bude v březnu uvedena i na českém HBO

Dlouho jsme v Česku spekulovali o uvedení Snyder Cutu na českém HBO. Dnes nám stanice potvrdila, že Ligu spravedlnosti Zacka Snydera v Česku i na Slovensku uvidíme, přestože v našem teritoriu HBO Max zatím není k dispozici. Film bude uveden v lineárním vysílání a na HBO GO. Očekávaný střih komiksovky DC bude současně uveden na všech teritorích, kde HBO vysílá. Dočkáme se ho už ve čtvrtek 18. března.

Původní film Liga spravedlnosti z roku 2017 je poznamenaný Snyderovou osobní tragédií. V době, kdy byl film již v produkci, režisérovi zemřela dcera. Následně dokončení filmu přebral Joss Whedon. Výsledek nepotěšil nejen samotné fanoušky, ale především otce projektu Snydera. Ten nemůže Whedonově verzi přijít na jméno. Časem vyslyšel prosby fanoušků a po dohodě se studiem umožnil vznik svojí režisérské vize. Výsledkem by měl být úplně jiný film. Liga spravedlnosti Zacka Snydera bude navíc obsahovat nikdy neviděné scény, režisér totiž realizoval rozsáhlé dotáčky.

Bruce Wayne (Ben Affleck) je odhodlaný se postarat o to, aby Supermanova (Henry Cavill) oběť nepřišla na zmar. V LIZE SPRAVEDLNOSTI ZACKA SNYDERA spojí své síly s Dianou Prince (Gal Gadot) a plánují sjednotit tým superhrdinů, kteří mají zachránit svět před blížící se hrozbou katastrofických rozměrů. Takový úkol se ukáže být obtížnější, než si Bruce představoval, neboť každý z nováčků v týmu svádí boj s vlastní minulostí, kterou musí nechat za sebou, aby zvládli spojit své síly a vytvořit jedinečné společenství hrdinů. Společně tak Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller) doufají, že na záchranu planety před zloduchy, jakými jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid, a jejich strašlivými úmysly ještě není příliš pozdě.

Společně s oznámením byly k filmu zveřejněny tři nové plakáty.

Premiéru filmu LIGA SPRAVEDLNOSTI ZACKA SNYDERA doprovodí vydání řady dalších produktů napříč platformami společností WarnerMedia a DC, a to včetně soundtracku, tematické kolekce od Warner Bros. Consumer Product, která bude dostupná výhradně v e-shopu společnosti DC.

Souběžně s premiérou na HBO Max v USA bude film vysílán výhradně prostřednictvím služby HBO v severských zemích Evropy, ve střední Evropě, Španělsku a Portugalsku, a na HBO GO v Asii. V Latinské Americe bude mít titul premiéru výhradně na HBO Max, až bude letos služba v této oblasti spuštěna.

-red-
zdroj: P. Brožková, HBO Europe 
foto/video: HBO, Warner Media © 2021

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast