Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Superman a Lois mají děti v novém seriálu na HBO (trailer)

Už 24. února se v Česku souběžně s americkou premiérou dočkáme seriálové novinky ze světa DC. Na televizní obrazovky se vrací nejslavnější superhrdina Superman s okouzlující novinářkou Lois Laneovou. Clark Kent (Tyler Hoechlin) a Lois Lane (Elizabeth Tulloch) tentokrát nebudou řešit jen běžnou superhrdinskou agendu. Slavný párek novinářů s Daily Planet už spolu mají děti a ty nemají ani ponětí o tom, že jejich otec je Superman. Podívejte se na trailer seriálu Superman a Lois, který bude k vidění na HBO GO.

Superman se v televizních seriálech objevuje už desítky let. Chlápek v červené pláštěnce vydržel naposledy v seriálu Smallville na televizních obrazovkách skoro 10 let. Známé je i low-budget zpracování z první poloviny devadesátých let.
Superman se loni také objevil v animovaném filmu Superman: Red Son. Novinka přináší vtipnou odpověď na otázku, Jak by vypadal svět, ve kterém Superman nevyrůstal v USA, ale v Sovětském svazu?

18. března se jako Superman opět představí Henry Cavill v režisérské verzi Ligy spravedlnosti Zaca Snydera. Čtyřhodinová novinka bude k vidění také na HBO a HBO GO.
-red-
foto/video: CW, DC, HBO © 2021

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast