Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Space Jam: Nový začátek – LeBron James v nadupaném traileru

První záběry z dlouho očekávané rodinné novinky Space Jam: Nový začátek odhalují povedenou výtvarnou stránku sequelu slavného filmu z roku 1996. Michaela Jordana střídá současná americká basketbalová hvězda LeBron James. 206 centimetrů vysoký sportovec si ve filmu musí poradit s kreslenými hvězdami Looney Toones a vysvobodit syna ze spárů Krále domény na serveru Svět. Podívejte se na první dabovaný trailer.

Space Jam: Nový začátek se mimo jiné stal prvním filmem, ze kterého byla vyškrtnuta animovaná postavička. Kreslený tchoř Pepe Le Pew byl z filmu vyškrtnut kvůli „sexuálnímu obtěžování“ kreslené tchořice a dalších zvířátek. Konec jeho kreslené herecké kariéry zařídil novinář Charles M. Blowe z New York Times. Novinář postavičku obvinil ze zlehčování sexuálního násilí. Studio postavičku následně vyškrtlo ze všech souvisejících budoucích projektů. Na absurdnost či oprávněnost takového bezprecedentního kroku u animované postavičky si už udělejte názor sami.

Ve filmu ale uvidíme kromě LeBrona Jamese i další jeho sportovní kolegy. Namátkou třeba Anthonyho Davise nebo Chrise Paula. Z marvelovek známý Don Cheadle ztvárnil digitálního krále serveru.

Do kin se nový Space Jam podívá už 15. července 2021.
-red-
foto/video: Vertical Entertainment. Warner Bros. © 2021

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast