Nightlife: M’Barek z Fakjů má na tahu za zadkem gangstery (video)

Jedna noc, jeden kámoš, jedno rande a moře problémů. Do kin vstupuje nová komedie od našich západních sousedů Nightlife: Na tahu s oblíbeným hercem Elyasem M’Barekem známým především ze série Fakjů nebo nedávných Téměř dokonalých tajemství.

V komedii režiséra Simona Verhoevena se v Česku mimořádně populární herec Elyas M’Barek potkává s hereckým kolegou z Tajemství…, Frederickem Lauem. Hrají Mila a Renza, dva barmany a kámoše od dětství, kteří se snaží přežít šílenou noc plnou katastrofických situací poté, co nedopatřením přijdou o lékárenské auto napěchované koksem a ve snaze sehnat peníze na výpalné si znepřátelí hned dva berlínské gangy. V mezičase pak musí nejen zabránit odjezdu Milovy lásky za kariérní příležitostí na druhý konec světa, ale potýkat se taky s bandou nedopatřením zfetovaných bankéřů v elfích kostýmech.

Nightlife: Na tahu

Elyas M’Barek je mnichovský rodák, původně Rakušan s tuniskými kořeny. Objevil se v pár dílech seriálu Kobra 11 nebo v dramatu Náš vůdce o dřímajících fašistických tendencích v německé společnosti, proslavil se ale až komedií Turecky snadno a rychle a zejména sérií Fakjů, pane učiteli, kde hraje učitele Zekiho. I díky úspěchu trilogie Fakjů se pak objevil v americké produkci Mortal Instruments: Město z kostí. Příležitostně také dabuje, v německé verzi propůjčil hlas třeba medvídku Paddingtonovi. Ve volném čase jezdí na snowboardu a boxuje.

V českém dabingu komedie Nightlife se vrací dvorní dabér Elyase M’Bareka, Radek Hope, jehož hlas již je s mnichovským rodákem pro naše diváky neodmyslitelně spjatý.

Nightlife: Život na tahu uvádí do kin Bontonfilm od 17. června.

-red-
foto/video: Bontonfilm, Totalfilm © 2021