Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

TRANSFORMERS JEDNA - DABOVANÝ TRAILER NA NAŠEM KANÁLE DNES V 16:30.

Klan Gucci: Kontroverzní drama Ridleyho Scotta představilo trailer

Novinka Klan Gucci (House of Gucci) režiséra Ridleyho Scotta se představuje v prvním traileru. Životopisné kriminální drama je adaptací stejnojmenné, dvacet let staré knihy, která popisuje spiknutí a smrt dědice italského módního impéria Maurizia Gucciho (Adam Driver) rukou vrahů najatými jeho manželkou Patriziou Reggiani (Lady Gaga).

Projekt od začátku provází nevole rodiny Gucci i samotné Reggiani, které se po manželově vraždě začalo přezdívat Černá vdova a byla odsouzena na 29 let ve vězení, byla ale propuštěna již v roce 2016 za dobré chování. Reggiani je údajně fanynkou Lady Gaga a její obsazení zpočátku uvítala, nicméně později zpěvačku silně zkritizovala za to, že s ní nikdy nevyhledala kontakt, což dle svých slov považovala za nezdvořilost a nerespektování její osoby.

Gucci (foto: Totalfilm Media)

Producenti filmu kritiku vzali na sebe a uvedli, že si nepřáli, aby se Gaga s odsouzenou vražedkyní stýkala a ta tak namísto toho při přípravě o ztvárňované ženě nakoukala a načetla řadu materiálů. Rodina Gucci mezitím zvažuje právní kroky proti údajné exploataci jejich rodiny za účelem zisku, vyčkává nicméně s rozhodnutím na dojmy ze zhlédnutého snímku. Ani oni, ani Reggiani by ze zisku film neměli vidět jediný dolar.

Scott přípravné práce na snímku o pádu rodiny Gucci zahájil již v roce 2006, kamery se nicméně rozeběhly až po dotočení historického velkofilmu Poslední souboj, který si premiéru traileru za velkého zájmu diváků odbyl před pár dny. Kromě hlavní dvojice ve filmu uvidíme řadu dalších velkých hereckých tváří, jako je Jared Leto, Jeremy Irons, Al Pacino nebo Salma Hayek.

-red-
foto/video: Forum Film CZ © 2021

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast