Batman v novém traileru ukazuje kromě Pattinsona také Tučňáka a Catwoman

První plnohodnotný trailer nového Batmana s Robertem Pattinsonem byl uveden v rámci sobotní virtuální fanouškovské akce DC Fandome. Už první záběry jednoznačně potvrzují dojem z dříve zveřejněného teaseru. Nový Batman bude jednoznačně temný a brutální film. Někteří fanoušici dedukují, že by mohl být víc noir než docela drsná trilogie Christophera Nolana. Podívejte se na video.

Trailer se soustředí na další dvě ústřední postavy. První z nich je Zoë Kravitz jako Catwoman. Tuto postavu si v dřívějších filmech zahrály Michelle Pfeiffer a Anne Hathaway.
“Chci, aby byla skutečnou lidskou bytostí ve skutečné situaci ve skutečném městě, která se snaží přežít a reaguje na svou vlastní bolest,” řekla nová představitelka o postavě na DC Fandome.

Tučňák se naposledy objevil ve filmu Batman se vrací. Hrál ho Danny DeVito Tentokrát si ho zahraje Colin Farrell, který je ale ve filmu absolutně k nepoznání. To ostatně můžete posoudit sami, v traileru je ho docela hodně… Ve filmu ho ale bude evidentně o poznání míň, podle Farrella se postava objeví zhruba v pěti scénách.
Andy Serkis zase nahrazuje Michale Cainea jako nový Alfréd, věrný komorník Bruce Waynea.

Už z dřívějška pravděpodobně víte, že snímek režíruje Matt Reeves, který má na kontě Úsvit planety opic a Válku o planetu opic.
Film v Česku uvede 3. března do kin Vertical Entertainment.

-red-
foto/video: Vertical Entertainment © 2021