Brumbálova tajemství ukážou ještě víc fantastických zvířat (video)

V novém videu z placu Brumbálových tajemství se tvůrci a herci rozpovídali o návratu fénixe Fawkese, hrabáka Teddyho a kůroleza Větvíka, ale i o nových fantastických zvířatech, která se v nejnovějším filmu z potterovského světa objeví. 

Brumbálův malý tým kouzelníků vedený Mlokem Scamanderem se na misi za porážkou Grindelwalda bude muset popasovat s řadou potvor, které fanoušci potterovek možná znají z letmých zmínek v knihách, na plátně jsme je ale ještě neviděli. Wyverny, mantichory a další zvířata, která sérii dala jméno, jsou příslibem, že se po jejich menším upozadění ve druhém díle magiozologie opět dere v rámci příběhu série více do popředí. Zásadní úlohu by měl sehrát tajuplný nový fénix, který si našel cestu k Aureliovi Brumbálovi v podání Ezry Millera.

credence-fenix

Credence aneb Aurelius má nového parťáka (foto: Vertical)

Brumbálových tajemství jsme se původně měli dočkat o několik měsíců dříve, produkci nicméně kromě pandemie zdržely i úpravy scénáře, protože po vlažném přijetí překombinovaného děje předchozího dílu se studio zařeklo, že premiéru na úkor kvality a spokojenosti fanoušků uspěchat nechce. Do kin tedy vstupují tento týden, 7. dubna.

-red-
foto/video: Warner Bros., Vertical Entertainment © 2022