Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Medvěd sežral plnou tašku kokainu, hororová komedie odhalila zákulisí (video)

V dnešní době v kinech těžko najdete něco vyloženě originálního. Skoro všechno už bylo napsáno a natočeno a tak se zdá jedinou záchranou pro scenáristy skutečná a naprosto bizarní událost, kterou by ani scenárista na tripu nevymyslel. Medvěd na koksu režírovaný Elizabeth Banks určitou bizarností vyniká. Vypráví o medvědovi, který opravdu sežral několik kilo kokainu. Podívejte se na videopohled do zákulisí.

Příběh zfetovaného medvěda se začal psát v prosinci 1985. Známý a dříve odsouzený pašerák drog, shodou okolností také bývalý policista z protidrogového oddělení, pilotoval letadlo, když si náhle uvědomil, že náklad je příliš těžký. Nakonec z něj omylem vyhodil tašku plnou kokainu. Pilot Andrew C. Thornton II. se poté rozhodl pátrat po drahocenném zboží, ale selhal mu padák. Taška s kokainem v hodnotě téměř patnácti milionů amerických dolarů pak padla do rukou 175kilového amerického černého medvěda, který se ji rozhodl sežrat.
Ve filmu tedy budeme sledovat medvědovu vražednou misi, na kterou se vydává po konzumaci neskutečného množství drog.

Film o filmu nakonec potvrzuje, že půjde primárně o hororovou komedii. Dle ukázek ani CGI medvěda vůbec nevypadá špatně a přičteme-li k tomu ještě velká očekávání nadšených potenciálních diváků, je zaděláno na docela slušný hit.

Medvěd na koksu zamíří do českých kin už 23. února. Do kin ho posílá CinemArt.

-red-
foto/video: CinemArt © 2023

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast