Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Valentýnské trailery: Sázka s drsňákem a Celine Dion jako dohazovačka

Valentýn je den jako stvořený pro lásku. A samozřejmě je také ideální v tento čarovný den poslat do světa upoutávky na romantické filmy. Dva tu právě dnes máme. Krásná katastrofa je adaptací známého románu, ve kterém se jeden drsňák pozastavuje nad tím, že mu holka hned neskočí do postele. Znovu se zamilovat vypráví příběh dvou lidí, které svede dohromady náhoda. A pomoct jim k sobě najít cestu má Celine Dion, která ve filmu hraje sama sebe. Zasněte se a podívejte se na trailery.

Film Krásná katastrofa (Beautiful Disaster) je adaptací stejnojmenného bestselleru Jamieho McGuira. Příběh sleduje drsňáka Travise Maddoxe a Abby Abernathyovou, kteří se do sebe postupně zamilují. Abby (Virginia Gardner) věří, že si dokázala vybudovat dostatečnou vzdálenost mezi sebou a svou temnou minulostí, ale když se svou nejlepší kamarádkou dorazí na univerzitu, její cestu k novému začátku zkříží rebel a polykač holek na jednu noc, Travis Madox (Dylan Sprouse). Urostlý, potetovaný hezoun je to poslední, co Abby potřebuje… On tráví noci vyděláváním peněz na zakázaných zápasech a holky střídá častěji než ponožky. Do Abbyina života se vetře trikem – nabídne jí sázku, že měsíc vydrží bez sexu – když ona s ním ten měsíc bude bydlet. Ať tak či onak, Travis netuší, do jak těžkého zápasu se pustil.

Filmovou adaptaci stejnojmenného knižního bestselleru režíruje Roger Kumble ve stejné produkci (Voltage), která se proslavila adaptací dalšího velkého knižního a filmového hitu After.

Film do českých kin uvede 27. dubna Vertical Entertainment.


Ve filmu Znovu se zamilovat (Love Again) hrají Priyanka Chopra Jonas a Sam Heughan dva lmladé lidi, které spojí náhoda. Mira se vyrovnává se ztrátou svého snoubence a posílá několik romantických zpráv na jeho staré mobilní číslo… aniž by věděla, že číslo bylo přiděleno k novému pracovnímu telefonu Roba Burnse. Novináře Roba krása upřímných slov uchvátí. Když dostane za úkol napsat profil megahvězdy Celine Dion (která hraje sama sebe ve své první filmové roli), požádá ji o pomoc při vymýšlení způsobu, jak se s Mirou osobně setkat… a získat její srdce. Film Love Again napsal a režíroval James C. Strouse a je remakem německého filmu SMS für Dich. Německá verze byla natočena podle stejnojmenného románu, který v roce 2009 vydala Sofie Cramer.

Film do českých kin uvede 18. května Falcon.

-red-
foto/video: Vertical Entertainment, Falcon, Voltage Pictures, Sony © 2023

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast