Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

On se bojí: Další herecká kreace Joaquina Phoenixe v dubnu v kinech (trailer)

Když bylo před časem oznámen název nového filmu Ariho Astera Beau se bojí, mnozí Asterovi fanoušci začali hledat souvislost s jeho starším krátkým filmem Beau. Krátkometrážní snímek z roku 2011 je nízkorozpočtovým, prvním výkopem nového celovečerního filmu, který do kin dorazí na jaře. Oba filmy mají stejný výchozí bod: muž se chystá odjet za matkou. V očekávané novince si zahrál oceňovaný Joaquin Phoenix. 

Nový snímek originálního filmaře, který se řadí k nastupujícím hvězdám Hollywoodu a mezi jehož přední fanoušky se řadí mj. i Martin Scorsese, je šílenou životní poutí plnou absurdního humoru a strachů. Za eklektickou podívanou stírající hranice žánrů i diváckých očekávání stojí jedna z nejúspěšnějších produkčních společností současnosti A24, mj. čerství držitelé sedmi cen Oscar, včetně té za Nejlepší film s titulem Všechno, všude, najednou. Aster ve svém třetím celovečerním projektu spojil síly s hereckým chameleonem Joaquinem Phoenixem, a spolu stvořili úzkostného, avšak sympatického muže, který dokáže na své pouti diváky nečekaně strhnout.

Beau se bojí (foto: A24)

Aerofilms v minulosti s velkým úspěchem uvedlo do kin předchozí Asterův snímek Slunovrat, který s On se bojí sdílí svěží uchopení žánru, humor i excelentní herecké výkony. Se svým třetím snímkem plánuje vycházející režisérská hvězda ještě více ohýbat filmová pravidla a nabídnout divákům výjimečný audiovizuální zážitek, kterých se za dekádu rodí poskrovnu.

Do kin se zajímavá novinka chystá už 20. dubna.

-red-
foto/video: Aerofilms, A24 © 2023

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast