Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

TRANSFORMERS JEDNA - DABOVANÝ TRAILER NA NAŠEM KANÁLE DNES V 16:30.

Nejlepší díl od Vřískotu 2? Soutěžíme s pokračováním známé hororové série

Pokračování Vřískotu je právě v kinech. Pojďte s námi soutěžit o masky Ghostface a trička k filmu. Známá hororová série je už filmovou legendou. A je pozitivní, že poslední dvě části fanouškům udělaly radost. Drží si (i dle naší recenze) stále dobrou úroveň. Vřískot možná taky všichni milujeme i kvůli absurdním rozhodnutím obětí Ghostface. Ve Vřískotu dívka v nesnázích neutíká před vrahem tak, že uteče pryč z domu. Zůstane prostě uvnitř. Koneckonců určitě sama viděla nespočet filmů, které jí prozradily, že je to hrozný nápad, a přesto se stále rozhoduje špatně. Díky této „poučitelnosti“ obětí se Vřískot stal jednou z nejzábavnějších slasherových sérií. Do kin právě dorazilo šesté pokračování.

Vzhledem k tomu, že první z filmů série dorazil do kin před téměř třiceti lety, stal se Vřískot již součástí popkultury, má šest pokračování, seriál, celou parodickou sérii (Scary Movie) a Ghostface se dokonce objevil ve hře Call of Duty. Fiktivní série Stab vypráví události předchozích filmů. Kdyby někdo v roce 2023 natočil horor plný odkazů na ty nejslavnější žánrovky všech dob, těžko by do něj nemohl nezahrnout Vřískot.

Recenze: Vřískot 6 drží kvalitu předchozího dílu, fandům udělá radost

Vřískot – zejména v novějších dílech – vždy odkazoval sám na sebe, na postavy z minulosti a na způsob, jakým útočil Ghostface, ale v tomto nejnovějším filmu to působí víc promyšleně. Nejnovější film vás může bavit tím, že celou sérii rozbíjí, jde oproti našim očekáváním, hraje si s pravidly, která sám nastavil, a pokouší se nás překvapit. Výsledkem je možná nejlepší díl od Vřískotu 2.

Soutěž o masky a trika k filmu

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Která herečka ze seriálu Přátelé je spojena s hororovou sérií Vřískot?‘ type=’text‘ required=’1’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 11. 3. do 16. 3. 2023. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Forum Film CZ. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Vřískot 6”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast