Trailer na Transformers: Probuzení monster láká na velkolepou rubanici robozvířat (dabing i titulky)

Po zimním traileru a prvních záběrech z letošního Superbowlu se Transformers: Probuzení monster dočkali dalšího plnohodnotného traileru. Jak ukazuje už nový, prozatím kapku rozporuplně přijímaný design titulních robotů vycházející z původních animovaných seriálů, nejnovější film má být částečným rebootem série, kterou před šestnácti lety a pěti díly odstartoval hračička Michael Bay. Podívejte se na dabovanou i titulkovanou verzi nové upoutávky.

Probuzení monster má tedy jen volně navázat na spin-offového Bumblebeeho. Děj nejnovější blockbusterové reklamy na roboty od Hasbra tvůrci tentokrát zasadili do devadesátých let, kdy je dvojice archeologů zatažena do konfliktu mezi třemi prastarými frakcemi animálně vyhlížejících transformerů, Maximaly, Predacony a Terrocony. Nechybí ale ani staří známí.

Celá potyčka rychle nabere globální obrátky a fandové se tak můžou těšit na poctivou výbušnou destrukci, na kterou jsou u téhle odpočinkové série zvyklí. Že na měřítku tvůrci tohohle dobrodružství moc nešetřili nasvědčuje i velkorysý rozpočet 200 milionů dolarů.

Jak to všechno bude vypadat na plátně se dozvíme už 8. června.

-red-
foto/video: CinemArt © 2023