Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Nástupci Strážců galaxie? Borderlands se představují v prvním traileru

Borderlands mají konečně trailer. Očekávaná adaptace známé počítačové hry by se podle první ukázky a vizuálů ráda evidentně stala nástupcem Strážců galaxie. Jestli se to podaří, posoudíme v kinech už v srpnu. Hlavní hvězdou je bezpochyby lovkyně lidí Cate Blanchett. Celé obsazení ale nabízí hvězdná jména. Na režisérské sesli seděl šílený Eli Roth, takže očekáváme celkem divokou jízdu. Podívejte se na první trailer.

Děj se soustředí na Lilith, kterou ztvárnila Blanchett. Známá odpadlice s tajemnou minulostí se vrací na svou domovskou planetu Pandora, aby pronásledovala zmizelou dceru padoucha filmu Atlase, kterého hraje Édgar Ramírez.

Lilith uzavře nečekané spojenectví s partou psanců – protřelým žoldákem na misi Rolandem (Kevin Hart), nezvladatelnou předčasně dospívající ničitelkou Tiny Tina (Haley Greenblatt), Tininým nabušeným ochráncem Kriegem (Florian Munteanu), podivínskou vědkyní Tannis (Jamie Lee Curtis), která už viděla všechno, a nesnesitelně přemoudřelým robotem Claptrapem (Jack Black). Společně musí tihle nečekaní hrdinové bojovat s mimozemským druhem a nebezpečnými bandity, aby odhalili jedno z nejtřaskavějších tajemství Pandory. Osud vesmíru by mohl být v jejich rukou – ale oni budou bojovat za něco víc: jeden za druhého.

Do kin novinku uvede 8. srpna Bontonfilm.

-red-
foto/video:  © Bontonfilm, Lionsgate 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast