Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

SLOVENSKÉ FILMOVÉ CENY SLNKO V SIETI VYHRÁL FILM INVALIDA, V KATEGORII TV BODOVALA MATEMATIKA ZLOČINU. kompletní výsledky zde

Max a Mája: Dvě polární lišky si k sobě musí najít ztracenou cestu (trailer)

Ve čtvrtek 22. února do kin vstupuje nová rodinná podívaná Max a Mája: Příběh lištiček. Pár polárních lišek Max a Mája žije v kraji plném sněhu a mají se rádi. A to tak moc, že očekávají narození liščátek. Jednoho dne se ale nechtěně rozdělí a čeká je velké dobrodružství, než k sobě zase najdou cestu. Francouzský dobrodružný snímek se bude promítat s českým dabingem. Vzhledem k oblíbenosti zvířecích večerníčků s medvědy a liščaty, by Češi dvěma polárním liškám mohli v kinech přijít na chuť. 

Max a Mája čekají početný přírůstek do rodiny. Proto se Max snaží přinést toho Máje co nejvíc na zub. Ale je to stále těžší. Vydává se proto dál a dál od pelíšku. A pak se to stane… Křup!!! A už ho odlomená ledová kra odnáší na moře, daleko od Máji. Oba najednou čelí všem možným výzvám, aby znovu našli cestu k sobě a dokázali, že láska dokáže překonat i nejchladnější bouři. Jejich příběh je o odvaze a nezlomné touze být opět spolu před tím, než se do jejich života vplíží malá liščata, přinášejíc s sebou novou kapitolu jejich polární pohádky.

Max a Mája: Příběh lištiček (foto: UGC)

Film byl natočen podle skutečného příběhu polární lišky, kterou zachránili rybáři, když byla unášena na ledové kře. Hraný snímek se skutečnými zvířaty a minimem digitálních triků nabídne kromě lišek i další bohatou faunu. Dočkáme se ledních medvědů, kun, polárních zajíců, norníků a predátorů, jako jsou lišky obecné i polární vlci.

Film Guillauma Maidatchevského se natáčel v okolí Dawson City v Kanadě.

Do kin snímek právě uvádí Donart.

-red-
foto/video: © Donart 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast