Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Sydney Sweeney jako Neposkvrněná jeptiška dorazí do kin za měsíc (video)

Sydney Sweeney, původně televizní hvězda, se v poslední době začala výrazně prosazovat i ve filmech. Sympatická herečka se proslavila účinkováním v několika teenagerovských seriálech a a především v diváky i kritiky skvěle přijatém seriálu Euforie, v němž hraje Cassie, sladkou populární dívku se sebedestruktivními sklony. Poté, co si zahrála v úspěšné romantické komedii S tebou nikdy po boku Glena Powella, se vrací na velké plátno nejen jako hlavní herečka, ale i jako producentka nového psychologického hororu Neposkvrněná (Immaculate). Do kin dorazí 21. března.

Příběh Neposkvrněné se odehrává v odlehlém italském klášteře a vypráví o zbožné ženě Cecilii (Sweeney), jejíž život naruší zlověstné tajemství a duchovní krize. I Přesto, že se jí po nabídnutí nové pracovní pozice dostává vřelého přivítání, začíná tušit, že její nový domov skrývá velmi temná a děsivá tajemství.

Záhy po příjezdu do odlehlého kláštera se Cecilii začne dělat špatně a poměrně brzy zjistí, že je těhotná. Jedinou otázkou, která jí vrtá hlavou, je, zda je to dar, nebo prokletí. Ostatní jeptišky zákonitě přemýšlí, zda je toto dítě znamením, nebo druhým příchodem spasitele. Postupně se začínají dít podivné a nebezpečné věci. Jsou tyto zkoušky od Boha, ďábla, nebo v nich má naopak prsty někdo úplně jiný?

Neposkvrněná (foto Neon)

Sydney Sweeney je zároveň i producentkou tohoto snímku a tak neponechala náhodě ani další obsazení. V jedné z hlavních rolí se objeví Alváro Morte, kterého diváci znají z hitu Netflixu Papírový dům nebo Prime seriálu Kolo času. Simonu Tabasco zase dobře znají diváci druhé řady seriálu Bílý lotos, kde si zahrála luxusní společnici.

Do kin film uvede Vertical Entertainment. 

-red-
foto/video: © Neon, Vertical Entertainment 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast