Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Zendaya mezi dvěma muži: Rivalové nabízí nový trailer

Rivalové Luca Gaudagnina, autora oscarového Dej mi své jméno, dorazí do kin už 25. dubna. Krásná Zendaya nás pobaví v romantické sportovní komedii z dílny studia MGM. Právě zveřejněný zbrusu nový trailer opět slibuje docela vzrušující podívanou. Bývalá tenisová šampionka Tashi Duncanová bude ve filmové novince stát mezi dvěma muži ztvárněnými Joshem O´Connorem (Koruna) a Mikem Faistem (West Side Story). 

Zendaya (série Spider-ManNejvětší showman, Euphoria) v novém filmu Luca Gaudagnina (Dej mi své jméno) hraje Tashu Duncanovou, bývalou talentovanou tenistku, která se ocitla v milostném trojúhelníku mezi dvěma kamarády. Z něj nakonec vzejde manželství s Artem (Mike Faist), pro nějž je zároveň tenisovou trenérkou. Když ale hrozí konec Artovy kariéry, domluví mu zápas s jeho bývalým kamarádem a svým ex-milencem Patrikem (Josh O’Connor).

Guadagnino má za sebou působivou režisérskou jízdu od doby, kdy natočil oceňované queer drama Dej mi své jméno. Zatímco v posledních letech se režisér soustředil na prestižní nezávislá dramata (Do morku kostí), je příjemné vidět, jak odpočívá u romantické komedie, která ukáže tenis i vztahová dramata ve svěžím podání. Minimálně to od něj čekáme.

Do českých kin vstoupí Rivalové 25. dubna 2024 v distribuci Verticalu.

-red-
foto/video: Warner Bros., MGM, Vertical Entertainment © 2023

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast