Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTÁME VÁS NA NAŠEM NOVÉM WEBU. VĚŘÍME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Loganovi parťáci jsou prý jeden z nejlepších filmů roku – soutěž o vstupenky

Novinka Stevena Soderbergha Loganovi parťáci si už několik týdnů nese skvělou pověst. S námi nyní můžete film vidět ještě dřív než vtrhne oficiálně do kin. Pět z vás se svým doprovodem může dorazit na speciální projekci, která se koná v úterý 29. srpna od 20 hodin v pražské kině Atlas. Stačí mít štěstí a zaregistrovat se. Tentokrát na vás ani nečeká žádná zapeklitá otázka. Můžete si ale před naší recenzí přečíst, jak hodnotí film zahraniční kolegové. Loganovi parťáci jsou režisérovou vlastní anti-verzí k jeho slavným Dannyho parťákům. Nemají peníze a chytré vychytávky. Ke své křupanské loupeži najdou Loganovi parťáci důvtipné využití pro šváby, gumové medvídky, falešnou sůl a role toaletního papíru.

Zábavná, potrhlá, radostná, svěží, ale i rozkošná, příjemná a téměř dojemná komedie plná humoru i života. Tak ve zkratce popisují nový film Stevena Soderbergha s názvem Loganovi parťáci první ohlasy a recenze zahraničních médií. Mezi nimi nechybí Variety, The Guardian, Empire, The Hollywood Reporter, Indiwire, ScreenDaily a další.

Loganovi parťáci – z natáčení

Recenzenti oceňují především lehký komediální tón a výbornou zábavu, kterou Soderberghův návrat k filmu divákům přináší, a také prokreslené postavy a herecké výkony stěžejní čtveřice ve složení Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig a Riley Keough. Největší pozornost a chválu pak sklízí aktuální představitel Jamese Bonda Daniel Craig v blonďatém vydání, jako svérázný odborník na sejfy a milovník vařených vajíček.

Loganovi parťáci (foto: Bontonfilm)

Podle The Guardian je scénář plný humoru a života, Tatum nebyl nikdy tak charismatický jako tady a film je úžasně absurdní a příjemný. Ve Variety zase oceňují postavy, jsou prý skvěle napsané. Empire chváli Daniela Craiga. Je prý přesvědčivý a zároveň velmi vtipný. The Hollywood Reporter píše, že Craig si film ukradl sám pro sebe a recenzent o filmu píše, že film je úžasně svěží, lehký a takové filmy už dnes prostě nevznikají. The Playlist náš přehled uzavírá tím, že žádný film nebyl letos tak zábavný a rozkošný.

Chci se účastnit speciální projekce Loganových parťáků, v úterý 29. srpna ve 20:00 v kině Atlas Praha

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Telefonní číslo pro rychlý kontakt‘ type=’url’/][/contact-form]

V případě vylosování je účast závazná, pokud výherce nedorazí, ztrácí jeho IP adresa pro příště nárok soutěžit.

Losujeme v pondělí odpoledne. Obratem dáme vědět výhercům.

-red-
zdroj: Bontonfilm © 2017

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast