Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Hra o trůny má před sebou minimálně další 2 řady, v úterý o tom rozhodlo HBO

Velký úspěch provází po celém světě i v Česku uvedení prvního dílu nové řady Hry o trůny. HBO nabízí už tradičně první díl svých nových projektů i divákům, kteří nemají předplatné této televize.

Hra o trůny

Hra o trůny

Od pondělí je první díl čtvrté řady k dispozici nejen v rámci běžného televizního vysílání, ale i na online videotéce hbogo.cz a YouTube kanále HBO CZSK. Zmíněné stránky zaznamenaly v uplynulých dnech enormní zájem o online spuštění nové epizody.
Další díly však už mohou sledovat pouze předplatitelé na obrazovkách HBO nebo online na HBO GO, pokud tuto službu podporuje jejich kabelový operátor.

V úterý bylo v centrále HBO rozhodnuto o natáčení dalších dvou řad tohoto populárního seriálu.
Od svého debutu v roce 2011 si seriál založený na fantasy románech amerického spisovatele George R. R. Martina získal značnou oblibu a rozšiřující se základnu fanoušků. Seriál si získal i přízeň kritiků, kteří oceňují košatou zápletku, nákladnou produkci i ochotu zabít – často velmi krutým způsobem – i některé z hlavních postav považovaných za klíčovou součást seriálu. Premiérové epizody uvádí filmový kanál HBO každé pondělí od 20 hodin.

AC, totalfilm.cz
foto/video: Home Box Office
zdroj: Pavla Brožková, HBO

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast