Eva Green čelí humbuku kolem erotického plakátu k Sin City 2

Eva Green se vyjádřila k plakátu druhého dílu Sin City – Ženská pro kterou bych vraždil. Faktem je, že cílená provokativnost je evidentní. Snaze přilákat k filmu pozornost se ale nelze divit. Herečka pózuje na obrázku v rozepnutém poloprůsvitném župánku. Vše je poměrně decentní. Alespoň pro nás Evropany. V Americe ale tenhle způsob prezentace filmu vzbudil i prudérní reakce. K plakátu se herečka vyjádřila v rozhovoru pro Vanity Fair

Eva Green na plakátu k pokračování Sin City

Eva Green na plakátu k pokračování Sin City

“Připadá mi to opravdu sexy. Plakát je krásný, ale jestli to lidi šokuje, fakt nevím, co s tím mám dělat. Nechci někoho naštvat ani být vnímána jako nějaká femme fatale. Doufám, že lidi ocení možnost rozvíjet svou představivost…”, řekla k plakátu Eva Green.

Pokračování legendárního filmu, který si hraje s komiksovou vizualizací s až neuvěřitelnou obrazovou stylizací je na světě. Sin City: Dáma, pro bych vraždil režíruje opět Robert Rodriguez s Frankem Millerem.

Josh Brolin nahrazuje Cliva Owena z jedničky. Svět už před časem oblétly proklatě sexy fotky Jessicy Alba. Ve filmu se také objeví Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Mickey Rourke a další. Rodriguez si v Machete zabíjí evidentně oblíbil Lady Gaga, protože i ta se objeví v tomto pokračování.

Česká premiéra je naplánována na 21. srpna 2014 (A-Company).

připravil: MS, totalfilm.cz
foto: archiv, A-Company

  1. […] Eva Green čelí humbuku kolem erotického plakátu k Sin City 2 […]

Comments are closed.