Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Eva Green čelí humbuku kolem erotického plakátu k Sin City 2

Eva Green se vyjádřila k plakátu druhého dílu Sin City – Ženská pro kterou bych vraždil. Faktem je, že cílená provokativnost je evidentní. Snaze přilákat k filmu pozornost se ale nelze divit. Herečka pózuje na obrázku v rozepnutém poloprůsvitném župánku. Vše je poměrně decentní. Alespoň pro nás Evropany. V Americe ale tenhle způsob prezentace filmu vzbudil i prudérní reakce. K plakátu se herečka vyjádřila v rozhovoru pro Vanity Fair

Eva Green na plakátu k pokračování Sin City

Eva Green na plakátu k pokračování Sin City

„Připadá mi to opravdu sexy. Plakát je krásný, ale jestli to lidi šokuje, fakt nevím, co s tím mám dělat. Nechci někoho naštvat ani být vnímána jako nějaká femme fatale. Doufám, že lidi ocení možnost rozvíjet svou představivost…“, řekla k plakátu Eva Green.

Pokračování legendárního filmu, který si hraje s komiksovou vizualizací s až neuvěřitelnou obrazovou stylizací je na světě. Sin City: Dáma, pro bych vraždil režíruje opět Robert Rodriguez s Frankem Millerem.

Josh Brolin nahrazuje Cliva Owena z jedničky. Svět už před časem oblétly proklatě sexy fotky Jessicy Alba. Ve filmu se také objeví Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Mickey Rourke a další. Rodriguez si v Machete zabíjí evidentně oblíbil Lady Gaga, protože i ta se objeví v tomto pokračování.

Česká premiéra je naplánována na 21. srpna 2014 (A-Company).

připravil: MS, totalfilm.cz
foto: archiv, A-Company

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast