Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Křest DVD Vlk z Wall street na parníku – mažoretky, kočičky v plavkách a sexy tanečnice

Jordan Belfort se možná v Praze v pondělí zhmotní. Tedy alespoň jeho způsob „užívání si života“. Bontonfilm se totiž rozhodl uspořádat křest DVD a BD Vlk z Wall street ve velkém stylu. Křtít se bude v pondělí 9. června od 18:00 hodin na Vltavě na parníku Vltava, u Palackého náměstí. Uvedení filmu na DVD doprovodí vystoupení mažoretek, peníze létající vzduchem, krásné dívky v plavkách, tanečnice, DJ nebo barmanská show.

Vlk z Wall street

Vlk z Wall street

DVD s filmem pokřtí zpěvák Matěj Ruppert a vydavatel slibuje dokonce dívku oblečenou v bankovkách. I další nápad je inspirován filmem. Kdo se nechá přímo na místě ostříhat strojkem dohola, dostane 500,- Kč a DVD s Vlkem z Wall Street. Po úvodním programu v přístavišti se parník vydá na dvouhodinovou plavbu po Vltavě. Organizátoři vyhlásili pro vstup na palubu příhodný dresscode: business nebo plavky.

Vstup pro veřejnost je zdarma, odvážlivci si mohou dokonce peníze a DVD odnést. Část programu v přístavišti u Palackého náměstí v Praze začíná v 18:00 hodin, po samotném křtu pak parník v cca 19:00 hodin vypluje s účastníky na plavbu Vltavou.

připravil: MS, totalfilm.cz
foto/video: Bontonfilm, Totalfilm.cz, Filmgame.cz
zdroj: Lukáš Vedral, Bontonfilm

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast