Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Století Miroslava Zikmunda (soutěž s filmem)

Nový český celovečerní dokument Století Miroslava Zikmunda vstoupí 4. září do kin. Natočil ho dokumentarista a moderátor Petr Horký. Životopisný film o legendární cestovatelské dvojici Hanzelka a Zikmund přináší pohled na dějiny dvacátého století očima muže, který poznal celý svět.

Při příležitosti slavnostní premiéry filmu bude do pasáže pražského kina Lucerna instalován originální vůz Tatra 87, s nímž Zikmund a Hanzelka podnikli svou první cestu. Automobil nevyčíslitelné hodnoty bude zapůjčen díky laskavosti Národního technického muzea, respektive jeho ředitele Karla Ksandra, který je velkým obdivovatelem díla dvojice Hanzelka a Zikmund. Vůz bude do pasáže instalován 3.9. v 8.45 ráno a celý den až do skončení slavnostní premiéry si jej budou moci diváci volně prohlédnout a vyfotit se s ním.

stoleti miroslava zikmunda soutěž

Soutěž o značková trička s logem filmu – stačí odpovědět na naši otázku a můžete vyhrát značková trička s logem filmu.

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Ve kterých letech podnikli Hanzelka se Zikmundem svou první cestu do Afriky a Jižní Ameriky?‘ type=’text‘ required=’1’/][/contact-form]

Soutěž skončila, děkujeme za účast. Trička vyhrávají:

Petr Jakobín
Tereza Mašková
Marek Čech

Výhercům gratulujeme!

(Podmínky soutěže na konci článku)

Miroslav Zikmund s dokumentaristou P. Horkým (foto: Bioscop)

Miroslav Zikmund s dokumentaristou P. Horkým (foto: Bioscop)

V den slavnostní premiéry 3.9. od 17.30 hodin potom bude ve Štěpánské ulici sraz veteránů, mezi nimiž budou dokonce hned dvě Tatry 87. Pro ilustraci jedno toto auto dnes stojí přes tři miliony korun, je dražší, než Lamborghini nebo Ferrari. Cena sbírkového auta z NTM nelze ani vyčíslit. Tři exempláře legendární Tatry 87 pohromadě, je událost, která se často nepodaří. Miroslav Zikmund by na premiéru měl přijet kolem 17.45 a se svou „Tatřičkou“ – jak je jeho tradičním zvykem se přijde pozdravit.

připravil: JG, totalfilm.cz
foto/video: Bioscop
zdroj: U. Donátová, Z. Janáková

Pravidla soutěže o trika Století Miroslava Zikmunda
číslo soutěže: 18-2014
Ceny do soutěže věnovala produkce filmu.
Soutěž probíhá od 31. srpna do 5. září 2014 včetně.
Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu zprávy: Století Miroslava Zikmunda.
Výherce oznámíme zde, na našich sociálních sítích a bude vyrozuměn emailem či telefonicky neprodleně po ukončení soutěže.
TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast