Divergence – soutěž o DVD a knižní předlohy

Ve světě budoucnosti jsou lidé rozděleni na pět frakcí podle svých dobrých vlastností. Každá vyznává jiné hodnoty, společně ale vytvářejí harmonický celek. Jenže hlavní hrdinka Tris do žádné škatulky nezapadá a test ukáže, že je divergentní – nebo-li má předpoklady a talent pro více frakcí. Systém okamžitě ukáže svou odvrácenou tvář a z Tris se stává lovná zvěř. Kdo se liší, znamená hrozbu. Hrozbu je třeba zlikvidovat.

divsout

Filmová daptace prvního dílu trilogie spisovatelky Veronicy Roth dopadla dobře. Recenzi si můžete přečíst zde. Spolu se společností Bontonfilm jsme pro vás připravili soutěž o 5 DVD s filmem a jednu sadu knih Divergence. Film kromě DVD vychází také na Blu-ray.

Pokud chcete soutěžit, následujte odkaz.

Soutěžit zde

Z naší recenze:
(…) Samozřejmě, dalo by se namítnout, že autorka románu si vypůjčila od svých slavných kolegyň několik zápletek, funkčních nezbytností a vytvořila něco mezi Twilight a Hunger Games. Ale evidentně to v záplavě podobných pokusů velmi dobře zafungovalo a pro mne osobně je diváckým vítězstvím fakt, že to šlo bez těch otravných a vybledlých tvářiček s tesáky v puse.
Tris a Čtyřka nejsou uvzdychanou mileneckou dvojicí z Bravíčka – a za to tleskám rovněž.
Divergence není zrovna sci-fi pro milovníky žánru, ty asi neuspokojí. Ale aspoň neuráží inteligenci přemýšlivých diváků a to se u filmů pro teenagery podaří málokdy. více zde

koupit

Ceny do soutěže věnovala společnost 

Bontonfilm_web

 

 

Podmínky účasti najdete na soutěžním formuláři.

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.