Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

V březnu dorazí do kin Vybíjená s Partičkou, Krainovou a Babčákovou (video)

Nová česká komedie Vybíjená se v našich kinech objeví za necelé dva měsíce. V těchto dnech probíhá konečná postprodukce. Na světě je filmový plakát a čerstvý teaser, který si můžete pustit.

Vybíjená je příběhem několika středoškolských spolužáků, kteří sdílejí své životy již od studentských let a abiturientský sraz jim dá příležitost k porovnávání životních výher a proher. Všichni mužští hrdinové byli zamilovaní do třídní krásky Evy, kterou hraje Simona Krainová. Jak je vidět i z plakátu, Eva své obdivovatele lehce utáhne, nicméně příběh Vybíjené nabízí v jejich vztazích docela propletenec.

Vybíjená (foto: Falcon)

Vybíjená (foto: Falcon)

Naopak třídní ošklivka Hujerová byla často obětí nevybíravých žertíků svých spolužáků a musela celý život o své štěstí bojovat. Roli Hujerové, která je jakousi  sarkastickou glosátorkou životních situací, si zahrála další výrazná herecká osobnost domácího filmu a divadla – Simona Babčáková.

Vybíjená (foto: Falcon)

Vybíjená (foto: Falcon)

Hujerová si musí vybojovat své štěstí ve světě, který fandí krásným  – je podle vašich zkušeností krása opravdu tolik důležitá?

„Vnímám, že když je někdo krásný, tak vzbuzuje apriorní sympatie a libost a projdou mu věci, které si my ostatní musíme víc obhajovat. Myslím, že se krásní lidé setkávají s větší vstřícností, tedy pokud k tomu mají i schopnosti. Většina z nich to popře, ale protože nevědí, jaké to je, být na druhé straně. Jak my říkáme: Sytý hladovému nevaří. ,“ říká o své hrdince Simona Babčáková.

Vybíjenou natočil podle úspěšné knihy Michala Viewegha Petr Nikolaev (Báječná léta pod psa) a komedie vstupuje do kin 12.března.

zdroj: Zuzana Janáková, Uljana Donátová
připravil: AC, totalfilm.cz

foto/video: Falcon © 2015

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast