Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTEJTE NA NAŠEM NOVÉM WEBU. DOUFÁME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Vybíjená | Soutěž o DVD, BD a knížku

Magic Box v uplynulých dnech vydal na DVD a Blu-ray jeden z nejnavštěvovanějších filmů tohoto roku. Komedie podle knihy Michala Viewegha nabízí hvězdné obsazení (Ondřej Sokol, Richard Genzer a Michal Suchánek, Simona Babčáková, Simona Krainová nebo Lukáš Vaculík).

Vybíjená (foto: Falcon)

Vybíjená (foto: Falcon)

V posledních letech sázejí naši filmoví tvůrci adaptace Vieweghových románů jako Baťa cvičky. Občas není úplně šťastný výběr předlohy (ostatně v tomto rozhovoru sám spisovatel sebekriticky poznamenal, že ne všechny jeho knihy si zaslouží převod na plátna), někdy zase stojí za zlámanou grešli práce režiséra. O to víc pak překvapí, když se dílo podaří na všech frontách. V případě Vybíjené není špatná předloha ani práce režiséra Petra Nikolaeva.

Recenze filmu Vybíjená zde

Režisér dokázal postavit partičkovskou trojku do latě. Genzer, Suchánek i Sokol hrají umírněně a slouží svým postavám. Nejméně prostoru má mladý předobraz Simony Krainové Linda Bartošová. Těžko říct, jestli je mladá Eva ve Vieweghově předloze taky tak plochá. Ve filmu mladá modelka velkou příležitost projevit se nedostala. Simona Krainová už v minulosti prokázala, že s kamerou kamarádí. K filmu se vrátila po šestnácti letech a konečně z plátna zní i její vlastní hlas (ve starších filmech ji mluvila Ljuba Krbová).

VYBIJENA-SOUTEZ

Spolu s distribuční společností Magic Box jsme pro vás připravili soutěž o jedno ze třech DVD Vybíjená, BD Vybíjená a knižní předlohu k filmu od nakladatelství Druhé město.
[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Která modelka hraje mladší verzi postavy Simony Krainové?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Linda Bartošová,Eva Frühlingová,Petra Němcová’/][/contact-form]

Vybíjená DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

vybijena_banner_total_film_800x70

Soutěž probíhá od 30. srpna do 5. září 2015. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu Vybíjená.
Ceny do soutěže věnovala distribuční společnost Magic Box.
magic-box-logo.small

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast