Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Soutěžíme s Padesátkou – o skipasy do Špindlu a soundtracky

Už zítra se do kin vydá komedie Vojty Kotka Padesátka. Takovej horskej humor nabízí scénárista Petr Kolečko v příběhu místních horalů, kteří zde žijí, ať už je sezóna jakákoliv. Pavka (Ondřej Pavelka) je nejstarší žijící člen tradiční běžkařské rodiny Bulánů. Dělá mu starosti jeho syn Jura (Jakub Prachař). Místo běžkování totiž nahání úplně jiné padesátky. Je závislý na svádění zralých žen, jimž vyhání mráz z duší. Na závod, který Jura asi znovu nedokončí, přijíždí se svou matkou (Vilma Cibulková) Jan Hilský (Marek Taclík) a vedle skvělého času má i jeden osobní cíl. Za jeho splněním se vydává „nahoru“ – do zasněženého světa horských chat. Spustí tam lavinu událostí a vzpomínek a v neposlední řadě se naučí, jak se proflusává mlha.

Soutěž o skipasy a soundtracky Padesátka

Spolu s distribuční společností Bontonfilm jsme pro vás připravili 5 balíčků obsahujících soundtrack k filmu a Skipas do Ski areálu Špindlerův mlýn v hodnotě 850 Kč.

padesátka-soutez

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’text‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Ve kterém roce se spolu Vojta Kotek a Jiří Mádl sešli ve Snowboarďácích?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’2002,2004,2006’/][contact-field label=’Kterou herečku ze Snowboarďáků obsadil Vojta Kotek i do Padesátky?‘ type=’radio‘ options=’Veroniku Freimanovou,Pavlu Tomicovou,Lucii Vondráčkovou’/][contact-field label=’Jak se jmenuje postava Jiřího Mádla v Padesátce? (Nápověda v ukázce)‘ type=’text’/][/contact-form]

Soutěž trvá od 23. 12. do 31.12. včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu “Padesátka”.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast