Robinson Crusoe na ostrově zvířátek (soutěž)

Do kin právě vstoupil nový francouzský animák Robinson Crusoe na ostrově zvířátek. Film pro celou rodinu s českým dabingem přináší do kin společnost Bioscop. A ta nám také do soutěže věnovala ceny k filmu pro malé diváky. Klasická postava mladého Robinsona se objevuje na ostrově mezi tlupou zvířátek, která rozhodně nikoho nového mezi sebe přijmout nechtějí, natož člověka. Výjimkou je přátelský papoušek, kterého ztroskotanec zajímá a také chce poznat svět za obzorem…

Robinson Crusoe na ostrově zvířátek (foto: Bioscop)

Robinson Crusoe na ostrově zvířátek (foto: Bioscop)

Stejně tak Robinson Crusoe zjistí, že aby přežil na neobydleném ostrově, musí využít pomoci chytrého papouška a jeho zvířecích kamarádů. Pro Robinsona není sbližování právě snadné, protože zvířata neumí mluvit člověčí řečí. Pomalu se však stávají přáteli a začínají společný život plný dovádění, zábavy a dobrodružství. Jejich klid však jednoho dne naruší dvě divoké kočky, které chtějí všechny na ostrově zotročit.Schyluje se k velké bitvě. Robinson a jeho přátelé musejí spojit své síly. Aby zachránili svůj domov, musí zlotřilé kočky porazit.

Soutěž o balíčky cen k filmu

Vyhrát můžete 5 balíčků, které obsahují knihu, omalovánky s pastelkami, promítačku na stěnu a hlavolam.
soutez-robinson

Děkujeme společnosti Bioscop
.Bioscop logo

Soutěž trvá od 19. 2. do 27.2. 2016 včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu “Robinson Crusoe”.

Robinson Crusoe na ostrove zviratek poster