Básníci se vrátí po dvanácti letech a budou čekat na zázrak (ukázky)

Legendární Básníci se vrací na plátna kin po dvanácti letech! Tentokrát básníci čekají na zázrak. Dočkají se? Štěpán, Kendy a Karas zůstali i po dvanácti letech sami sebou a nerozlučnými kamarády. Jejich nevyčerpatelný smysl pro humor i schopnost sebeironie, možná už s lehkým nádechem skepse, jim pomáhá vyrovnat se s jejich neuspořádanými životy. Podívejte se na pár ukázek z filmu a trailer. Do kin dorazí Jak básníci čekají na zázrak 14. dubna.

Kendy už má plné zuby reklam a jako buldok jde za svým snem o natočení celovečerního filmu. Karas se rozhodl hýčkat své vysněné auto Blue dream již pouze virtuálně. Více ho zajímá pohledná učitelka Drábková. Štěpán je zástupcem primáře v nemocnici, kde urputně válčí s neústupnou ředitelkou. Tou není nikdo jiný než Vendulka Utěšitelka! Největší starostí je pro něj třináctiletý syn Štěpánek, kterého po smrti Aničky-Zrzečky vychovává sám. Karas  a Kendy, vidí, že to tak dál nejde. Rozhodnou se najít pro Štěpána tu pravou. Nejsou ale sami, kdo tenhle nápad dostal…

Komedie Jak básníci čekají na zázrak opět přináší obyčejné lidské příběhy, milý humor a potěší skvělými dialogy z pera scenáristy Ladislava Pecháčka. Samozřejmě nechybí nezaměnitelná režijní poetika Dušana Kleina, písničky Jaroslava Uhlíře i kreslené pasáže Adolfa Borna. Oblíbení herci se vracejí v téměř celé sestavě: Pavel Kříž, David Matásek, Josef Somr, Eva Jeníčková, Pavel Zedníček, Lukáš Vaculík a další, i nové tváře.



-red-
video: Bioscop, Totalfilm.cz

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.