Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTEJTE NA NAŠEM NOVÉM WEBU. DOUFÁME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Polednice se chystá do kin – (nová videa)

Zítra se v pražské Lucerně odehraje slavnostní premiéra debutu Jiřího Sádka Polednice. V naší chystané čtvrteční recenzi se píše o mimořádném filmu a nadále skvěle fungující spolupráci mezi autorem scénáře Michalem Samirem a producentem Matějem Chlupáčkem (Hany). V článku najdete i nová videa – scénu v koupelně a rozhovor se starostou.

Polednice - A. Geislerová, K. Lipowská

Polednice – A. Geislerová, K. Lipowská

Nový český horor s Aňou Geislerovou a Danielou Kolářovou nabízí nový a moderní pohled na klasiku Karla Jaromíra Erbena. Film natočil citlivou kamerou Alexander Šurkala. Silnou složkou je i výrazná a dynamická hudba Bena Corrigana a zvukový mix. Výraznou roli má ve filmu dětská herečka Karolína Lipowská, která svým silným výkonem podpořila svoje zkušené herecké kolegyně.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]čtěte také: Polednice | První dojmy[/pullquote]Další informace o filmu najdete v záložce Polednice a pustit si můžete také ukázky, trailery a filmy o filmu, které najdete níže nebo na našem YouTube kanálu. Vše o Polednici najdete také na webu filmu.









TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast