Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

V neděli se v Rudolfinu rozezní melodie z Bondovek, Godzilly i Sherlocka (soutěž)

Již tuto neděli 5. června se v pražském Rudlofinu rozezní melodie z filmů Hvězdná brána, Den nezávislosti, Godzilla, ale také z bondovek Zítřek nikdy neumírá, Casino Royale, z filmu Paul nebo seriálu Sherlock. Osobně je v rámci Film Music Prague uvede skladatel David Arnold. Mimořádný zážitek nabídne divákům velký symfonický orchestr s dalšími hosty.

David Arnold (foto: archiv)

David Arnold (foto: archiv)

[pullquote align=“right“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]David Arnold[/pullquote]Skladatel získal za hudbu k filmu Den nezávislosti cenu Grammy, a to v kategorii Nejlepší instrumentální kompozice napsaná pro film nebo TV. A za seriál Sherlock spolu s kolegou skladatelem Michaelem Pricem dostali cenu Emmy, a to za hudbu k epizodě „His Last Vow.“ Arnold je absolventem British Academy of Songwriters, Composers and Authors. V září 2016 uvede v Royal Albert Hall v Londýně film Den nezávislosti s živou orchestrální hudbou.

David Arnold

[pullquote align=“left“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Festival FILM MUSIC PRAGUE[/pullquote]FMP přináší nejen českému publiku spoustu hollywoodské filmové hudby a atraktivní hosty. V minulých letech do Prahy na pozvání festivalu zavítali slavní skladatelé Harry Gregson-Williams (Shrek), Elliot Goldenthal (Vetřelec 3), Fernando Velázquez (Sirotčinec), Rachel Portman (Čokoláda), Jan Kaczmarek (Hledání Země-Nezemě), Patrick Doyle (Harry Potter 4), Nicholas Hooper (Harry Potter 5&6) nebo Ilan Eshkeri (Hvězdný prach). Festival podporuje výzkum rakoviny českými vědci. Dětem z dětských domovů a v pěstounské péči také dává příležitost zdarma navštívit tyto koncerty.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Vstupenky v prodeji zde[/pullquote]

Film Music Prague věnoval do soutěže 6 vstupenek na nedělní koncert
David Arnold Live in Concert (Praha, Rudolfinum, 19:00)

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Ke které bondovce s Danielem Craigem složil David Arnold hudbu?‘ type=’text‘ required=’1’/][contact-field label=’Telefon pro domluvení rychlého předání vstupenek‘ type=’text’/][/contact-form]

Soutěž trvá od 1. 6. do 2. 6. 2016 včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu “David Arnold”.

Děkujeme Film Music Prague

Den Nezávislosti

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast