Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Nejočekávanější srpnové filmy (ukázky)

Srpen je nabitý zajímavými tituly. Vévodí jim komiksovka Sebevražedný oddíl. Skvěle obsazená záležitost od DC Comics. Fanoušci Star Treku se těší na polovinu srpna, kdy má premiéru další díl. První nepřístupný animák Buchty a klobásy vzbudil velké pozdvižení na YouTube a dospělí se už teď těší na nekonvenční a drsnou zábavu. Do kin míří také Čelisti pro novou generaci, thriller Mělčiny. Na plátna se vrací Meryl Streep v dalším zpracování příběhu nejhorší zpěvačky historie Božská Florence. Druhý prázdninový měsíc ale nabízí ještě víc zajímavých titulů. Projděte si náš výběr.

Sebevražedný oddíl (v kinech od 4. srpna)freeman

Na tohle fanoušci čekali dlouho. Protiváha ke konkurenčním superhrdinským croseoverům se zdá dospělejší a rozhodně ne tak rozjuchaná. Ale na to už jsme si po Muži z oceli nebo BvS u Warnerů jednoduše zvykli. Každopádně se jednoznačně jedná o nejočekávanější titul letošního léta.

Star Trek: Do neznáma (v kinech od 18. srpna)cinemart

Režisér Justin Lin je skvělý rutinér a jeho převzetí Star Treku bylo pro fanoušky rozhodně dobrou zprávou. Zda naplní očekávání uvidíme 18. srpna. Posádka se opět setkává s novým, záhadným nepřítelem, který ji i celou Federaci vystaví těžké zkoušce.

Buchty a klobásy (v kinech od 25. srpna)falcon-38-logo_1356004558

Tak tohle tady ještě nebylo! První počítačově animovaný film, který je nepřístupný. Proč, pochopíte, pokud si pustíte trailer. Do českých kin jde naštěstí s titulky, takže si dosyta užijete dabing Jamese Franca, Jonaha Hilla, Setha Rogena, Edwarda Nortona, Salmy Heyek a dalších hollywoodských filmových star.

Mělčiny (v kinech od 11. srpna)falcon-38-logo_1356004558

I tenhle trailer budí zaslouženou pozornost. Blake Lively se ocitá sama, zraněná, pouhých 200 metrů od břehu na skále. Podstatná věc: kolem ní krouží velký bílý žralok… Čelisti pro novou generaci – tak se filmu přezdívá. A jestli to není přehnaná marketingová větička, to zjistíme v kinech.

Matky na tahu (v kinech od 4. srpna)freeman

Tři matky se vzbouří proti diktátu úzkoprsých matek profesionálek a rozhodnou se pořádně si vyhodit z kopýtka a nic neřešit. V čele s Milou Kunis předkládají divákům novou komedii tvůrci legendárních filmových Pařeb. Těšíme se!

Za láskou vzhůru (v kinech od 4. srpna)logobmp

Francouzská komedie o velikostně nekompatibilním páru slibuje skvělou zábavu. Alespoň tomu nasvědčuje trailer. Nás velmi zaujal a pobavil.

Tajný život mazlíčků (v kinech od 11. srpna)cinemart

Velká fanouškovská komunita se vytvořila kolem připravovaného animáku o životě domácích mazlíčků. Všechny trailery mají velkou sledovanost i ohlas. Pokud bude internetový zájem kopírovat i divácká návštěvnost v kinech, bude si distributor v polovině srpna mnout ruce.

Božská Florence (v kinech od 25. srpna)Bioscop logo

Oscarová Meryl Streep se tentokrát položila do role nejhorší zpěvačky všech dob Florence Foster Jenkins. Jaká bude další filmová verze inspirovaná bizarním životem falešné divy?

Komorná (v kinech od 11. srpna)aerofilms-logo

Už v Karlových Varech Komorná diváky překvapila a šokovala. Jeden z nejvýraznějších jihokorejských režisérů současnosti Park Chan-wook vytvořil dynamický thriller plný zvratů prodchnutý podmanivou erotickou atmosférou.

Týpci a zbraně (v kinech od 18. srpna)freeman

Miles Teller a Jonah Hill jsou zárukou dobré zábavy. Napovídají tomu i první ukázky. Film byl natočen podle skutečného příběhu dvou přátel (Hilla a Tellera), čerstvých dvacátníků žijících během války v Iráku v Miami Beach, kteří se rozhodli plně využít málo známou vládní iniciativu umožňující malým firmám ucházet se o zakázky americké armády.

Můj kamarád drak (v kinech od 25. srpna)falcon-38-logo_1356004558

Nový rodinný filn o divokém drakovi, který prý žije hluboko v lesích severozápadního pobřeží Spojených států, zdobí mimo jiné i účast Roberta Redforda.

Nejkrásnější den (v kinech od 11. srpna)Bontonfilm logo

A nakonec tu je odvazová německá komedie o dvou umírajících mladících, kteří si před smrtí rozhodnou vyhodit z kopýtka. Trailer slibuje dobrou zábavu, která se dá vykřesat i z kontroverzního tématu.

-red-

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast