Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Jiří Bartoška na roli Pána Boha prý trénovat nemusí (video)

V pohádce Anděl Páně 2 se znovu setkáme nejen s čertem Uriášem a andělem Petronelem, ale také s postavami v nebi v čele s tím nejvyšším – Pánem Bohem v podání Jiřího Bartošky. A jaký je jeho Bůh?„Je to pánbůh všeobjímající, tak jak pánbůh má být. Umí odpouštět,“ říká Jiří Bartoška. Lze se však na takovou roli připravit? Prozradí to sám ve videu.

„Já si neumím představit, že by někdo v Čechách mohl zahrát lépe Pána Boha než Jirka a užíval si to,“ vysvětluje Jiří Strach a dodáváKdyž byl Jirka marod, tak kdyby se cokoliv stalo, tak bych tenhle film netočil. Prostě on je pro mě jako Pán Bůh naprosto nenahraditelný. Takže jestli se někdo hodně modlil za uzdravení Jirky Bartošky, tak jsem to byl já, protože bych nemohl natočit Anděla Páně 2.“  V prvním díle, přede jedenácti lety maskéři připravili pro Jiřího Bartošku paruku s šedinami (foto z původní pohádky Anděl Páně), v nové pohádce se již obejde bez ní.

Ježíška si ve filmu Anděl Páně 2 zahrál Viktor Antonio. A tak jsme mohli v přestávce na place také zaslechnout od Jiřího Bartošky: „Tak co, Viktore, co dělá brácha?“ Viktorův starší bratr Filip Antonio totiž hrál vnuka Jiřího Bartošky v komedii Marie Poledňákové Líbáš jako Bůh.

Film bude mít premiéru 1. prosince v distribuci společnosti Falcon.

foto/video: Marlene Film Production, Česká televize, Totalfilm.cz © 2016
redakce a Uljana Donátová

andel-pane-2-vizual-horizont

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast