Přichází nový Spider-Man – konečně má na to, aby se stal hitem (CZ trailer)

Další marvelovský kasaštik se řítí do kin. Tentokrát reinkarnovaný Spider-Man: Homecoming, kterého studio Sony předalo do rukou Marvelu a po neúspěšném Amazing Spidermanovi si nechalo vyrobit film takřka na zakázku. Spiderman se tak napůl vrací domů. V těchto čachrech mezi studii aby se čert vyznal, pro nás je nejdůležitější informací fakt, že se pavoučí muž dostal mezi smetánku Marvel cinematic universe, která zahrnuje Iron Mana, Kapitána Ameriku… prostě všechny Avengery, kteří rok co rok boří kina po celém světě.

Nový Spiderman (Tom Holland) se stihl představit již v miliardovém hitu Captain America: Občanská válka a ohlasy na něj byly veskrze pozitivní. Netrvalo dlouho a byl oznámen samostatný film, který nebude převypravovat ohraný Spidermanův zrod, ale bude sledovat jeho další vývoj. Peter Parker tak bude chodit do školy, dospívat a mimoděk zachraňovat lidské životy. K tomu všemu si jej vyhlédl Tony Stark a Spiderman se tak stal Iron Manovým oblíbencem. Dostal dokonce vylepšený oblek, navržený Starkem osobně.

Spider-Man: Homecoming (foto: trailer)

Spider-Man: Homecoming (foto: trailer)

Homecoming by se měl odehrávat těsně po událostech Občanské války a Spiderman by se měl postavit padouchovi jménem Vulture. Což by měl být obyčejný kriminálník, kterému se však do rukou dostal létající oblek. O příběhu toho moc známo není a je to jedině dobře. Nakolik se objeví Iron Man je taktéž přísně tutláno.

Spider-Man: Homecoming dorazí do kin příští rok v létě, a to konkrétně 6. července 2017 v distribuci společnosti Falcon.

Petr Račko, Totalfilm.cz
foto/video: Falcon, Marvel, Sony, Columbia © 2016

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.