Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Vyšel Sebevražedný oddíl – soutěžíme o nosiče a dárky k filmu

Letní komiksový blockbuster Sebevražedný oddíl vzbudil v kinech zaslouženou pozornost. Suicide Squad je takovým malým Mad Maxem. Je to vlastně jedna velká akční scéna – film popisuje jen jednu misi. A to není žádné negativum! Tým se na jedné akci dává dohromady, situace se komplikuje, aby se postupně vyřešila a stmelila tak celou partu jako fungující celek. Film právě vychází na DVD, Blu-ray, Digibooku, prodloužené verzi Blu-ray, 3D verzi Blu-ray a Blu-ray 4K Ultra HD. K dostání je také ve sběratelském steelbooku.

Do děje skočíte přímo, žádné okecávačky kolem, uvození je velmi rychlé a svižné. Svět, ve kterém se objevují mimozemšťané v čele se Supermanem, jednoduše potřebuje silnou ochranu. A když na to armáda a policie nemá? Musí přijít silnější kalibr. Amanda Waller (Viola Davis) tak navrhne americké vládě program Task Force X. Úderný tým padouchů, jež dokáže vzdorovat i těm nejsilnějším protivníkům. No a v případě potřeby se dá také rychle pohřbít, konkrétně malou náloží, kterou bude mít každý člen voperovanou v krku.

Soutěž o 3x DVD, Blu-ray, trika a čepice

sebevrazedny-oddil-soutez

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Jakou nadpřirozenou schopnost má Deadshot?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Ovládá oheň,Žádnou,Létá’/][/contact-form]

Soutěž probíhá od 7. 12. do 16. 11. 2016 včetně. V případě, že chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte do předmětu mailu uvést „Sebevražedný oddíl“. Děkujeme společnosti Magic Box.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast