Soutěž o romantiku i akčňák na DVD a BD

Před víkendem tu pro vás máme párovou soutěž, čili pro ženy i muže. Holky mohou zamáčknout slzu a zasmát se u francouzské komedie Za láskou vzhůru a kluci zase zažít akční řežbu v povedené novince Ve jménu krve ala osmdesátková klasika s Melem Gibsonem. Oba filmy vyšly nedávno u Bohemia Motion Pictures.

Pro holky

Jak víme všichni (nebo skoro všichni), láska si prostě nevybírá. Vztahy mohou ztroskotat ne lecčems. Ale pokud všechno funguje skvěle a hradbu mezi vámi tvoří „pouhých“ 40 centimetrů, stojí za to zamyslet se, jestli to přeci jen nějak nepůjde. Ano, ženy samozřejmě touží po krásném, vysokém princi. Ten by je měl v ideálním případě chytit do náruče a chránit. Ale co když máte partnera, který vás jednoduše neunese?

Pro kluky

Pokud pánové nedáte na Mela nedáte dopustit, Ve jménu krve si rozhodně dopřejte. Zažijete hodinku a půl dobré zábavy a potvrdíte si, že Gibson je stále dobrý herec. Snad je jeho výkon příslibem pro další, cennější projekty do budoucna. Když nic jiného, tenhle film je Gibsonovou připomínkou – “Stále jsem tady a stále mám co nabídnout”.

Soutěž o 4x DVD Za láskou vzhůru, 3x DVD Ve jménu krve a 1x BD Ve jménu krve

Soutěž trvá od 10. února do 17. února 2017. Pokud chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte uvést do předmětu „Soutěž o DVD“. Formulář smí soutěžící odeslat pouze jednou. Pokud ho odešle víckrát, bude jeho IP adresa ze soutěže vyřazena.
Dodavatelem cen je distribuční společnost Bohemia MP.