Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Soutěž o romantiku i akčňák na DVD a BD

Před víkendem tu pro vás máme párovou soutěž, čili pro ženy i muže. Holky mohou zamáčknout slzu a zasmát se u francouzské komedie Za láskou vzhůru a kluci zase zažít akční řežbu v povedené novince Ve jménu krve ala osmdesátková klasika s Melem Gibsonem. Oba filmy vyšly nedávno u Bohemia Motion Pictures.

[pullquote align=“left“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Pro holky[/pullquote]Jak víme všichni (nebo skoro všichni), láska si prostě nevybírá. Vztahy mohou ztroskotat ne lecčems. Ale pokud všechno funguje skvěle a hradbu mezi vámi tvoří „pouhých“ 40 centimetrů, stojí za to zamyslet se, jestli to přeci jen nějak nepůjde. Ano, ženy samozřejmě touží po krásném, vysokém princi. Ten by je měl v ideálním případě chytit do náruče a chránit. Ale co když máte partnera, který vás jednoduše neunese?

[pullquote align=“left“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Pro kluky[/pullquote]Pokud pánové nedáte na Mela nedáte dopustit, Ve jménu krve si rozhodně dopřejte. Zažijete hodinku a půl dobré zábavy a potvrdíte si, že Gibson je stále dobrý herec. Snad je jeho výkon příslibem pro další, cennější projekty do budoucna. Když nic jiného, tenhle film je Gibsonovou připomínkou – „Stále jsem tady a stále mám co nabídnout“.

Soutěž o 4x DVD Za láskou vzhůru, 3x DVD Ve jménu krve a 1x BD Ve jménu krve

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’V jakém oscarovém filmu hrál Jean Dujardin?‘ type=’text‘ required=’1’/][contact-field label=’V jakém oscarovém filmu hrál Mel Gibson?‘ type=’text’/][/contact-form]

Soutěž trvá od 10. února do 17. února 2017. Pokud chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte uvést do předmětu „Soutěž o DVD“. Formulář smí soutěžící odeslat pouze jednou. Pokud ho odešle víckrát, bude jeho IP adresa ze soutěže vyřazena.
Dodavatelem cen je distribuční společnost Bohemia MP.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast