Tip na víkend – oscarový nominant Hell or High Water

Letos jsme většinu oscarových nominantů měli možnost vidět v kinech ještě před ceremoniálem nebo těsně po něm. Brilantní thriller Hell or High Water uvádí Bontonfilm pod názvem Za každou cenu v digitální distribuci. Legálně si ho můžete pustit na VOD platformách O2 TV, iTunes nebo Banaxi. A právě na posledně jmenované VOD službě můžou zhlédnout snímek zdarma tři naši výherci. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku.

Kriminální thriller Za každou cenu (Hell or High Water) na sebe upozornil tím nejlepším možným způsobem. Nenápadný, ale skvělý film s vynikající atmosférou žhavého Texasu získal totiž čtyři nominace na letošní Oscary – a to včetně nominace na Nejlepší film. Navíc byl Jeff Bridges za postavu nesmlouvavého šerifa nominován na Nejlepšího herce ve vedlejší roli, Tylor Sheridan, který napsal podobně dusné Sicario, měl nominaci nao Nejlepší původní scénář, a film získal nominaci i za střih.

Za každou cenu

Bratři Toby (Chris Pine) a Tanner (Ben Foster) se v zoufalém pokusu o záchranu rodinné farmy v Novém Mexiku rozhodnou vyloupit banku. Do cesty se jim však připlete texaský šerif (Jeff Bridges), který je nehodlá nechat odejít bez postihu. Film sice nebyl uveden do kin, ale i tak ho lze vidět s českými titulky, právě na O2 TV, iTunes nebo Banaxi

Soutěž o tři vouchery s neomezenou licencí na Banaxi

Soutěž trvá od 11. března do 14. března 2017. Pokud chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte uvést do předmětu „Za každou cenu“. Formulář smí soutěžící odeslat pouze jednou. Pokud ho odešle víckrát, bude jeho IP adresa ze soutěže vyřazena.
Dodavatelem cen je Bontonfilm, a.s.