Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTÁME VÁS NA NAŠEM NOVÉM WEBU. VĚŘÍME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Rychle a zběsile 8 vjíždí do kin (soutěž o kolekce všech sedmi dílů)

Ve čtvrtek vstupuje do kin očekáváná osmička Rychle a zběsile. Jedna z nejúspěšnějších a nejvíc sexy franšíz filmového světa začala svou historii psát v roce 2001. Spolu s filmovými veličinami typu Star Wars či Harry Potter nebo Pán prstenů patří k nejvýdělečnějším sériím filmového byznysu. Je k ní upřen zrak médií a je zároveň obdivovaná i zatracovaná. V každém případě má na kontě miliony diváků i dolarů. Připomenout si všech předchozích 7 dílů můžete v kolekci Rychle a zběsile. Pěti z vás ji pošleme, pokud správně odpoví na soutěžní otázku.

V prvních dílech se hlavně závodilo a platilo, že veškeré konflikty šlo vyřešit férově a za volantem. V posledních dílech se začalo vše víc komplikovat, došlo k pokusům o sofistikované scénáře, až jsme došli přes sedmý díl a smrti jednoho z ikonických herců (Paul Walker) k osmému dílu. Trailery totiž naznačují, že tentokrát krom přitažlivého vizuálního hávu půjde i o „drama.“ Soudržnost „rodiny“ totiž bude porušena a Vin Diesel se trhne. Jak to vše dopadne a jak do toho promluví Charlize Theron vám řekneme už dnes odpoledne v prvních dojmech. To, že se série posouvá k áčkové nálepce dokládá i obsazení velkých hvězd. Kromě Theron se tu objeví třeba i Helen Mirren.

Soutěž o DVD kolekce Rychle a zběsile 1-7

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdo nahradil Paula Walkera, který zemřel uprostřed natáčení sedmého dílu a dotočil za něj některé scény?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Jeho dva bratři,Jeho dva bratři a CGI efekty,Jeho otec’/][contact-field label=’12. září mají narozeniny dvě hvězdy série, které to jsou?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Jason Statham a Vin Diesel,Jason Statham a Paul Walker,Jason Statham a Dwayne Johnson’/][/contact-form]

Soutěž trvá od 11. dubna do 18. dubna 2017. Pokud chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte uvést do předmětu „RZ8“. Formulář smí soutěžící odeslat pouze jednou. Pokud ho odešle víckrát, bude jeho IP adresa ze soutěže vyřazena.
Dodavatelem cen je společnost CinemArt, a.s.

 

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast