Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Reese Witherspoon a Oprah Winfrey v nové fantasy V pasti času (video)

V březnu vejde do českých kin nový Disney fantasy snímek V pasti času. Hvězdně obsazený film je epickým dobrodružstvím podle nadčasové a stejnojmenné románové klasiky spisovatelky Madeleine L’Engle. Film vezme diváky na cestu napříč časoprostorem a prozkoumá povahu souboje temnoty se světlem a konečného vítězství lásky. Očima dívenky, kterou vedou tři nebeské bytosti, objevíme, že síla vychází z naší individuality a že nejlepší způsob, jak zvítězit nad strachem, je jít za svým vnitřním světlem.

Ve filmu se objeví dvě oscarové herečky Oprah Winfrey jako slečna Which, a Reese Witherspoon jako paní Whatsit, dále Mindy Kaling (nominovaná na cenu Emmy®) jako paní Who, Gugu Mbatha-Raw jako paní Murryová, Michael Peňa jako Red a nová hvězda Reid jako Meg Murry. Dále hraje dvojnásobný držitel Emmy Zach Galifianakis jako Šťastné médium a pana Murryho hraje Chris Pine.

Oprah Winfrey ve filmu V pasti času

Meg Murryová je typická středoškolačka, která bojuje s nízkým sebevědomím a která touží zapadnout. Je dcerou světoznámého fyzika, je inteligentní a talentovaná, stejně jako její mladší bratr, Charles Wallace, což si však Meg zatím neuvědomuje. Situaci silně zkomplikuje zmizení pana Murreyho, které Meg sklíčí a její matce zlomí srdce. Charles Wallace představí Meg a jejímu spolužákovi Calvinovi tři nebeské bytosti, které přicestovaly na Zemi, aby našli pana Murreyho. Společně se vydávají na dobrodružnou cestu. Pomocí skládání času a prostoru jsou přenášeni na světy za hranicemi fantazie, kde musí čelit mocné zlé síle. Na Zemi se Meg vrátí jen tehdy, když se naučí čelit temnotě ve svém nitru a najde sílu potřebnou k poražení temnoty, jež se rychle šíří vesmírem.

-red-
zdroj: Falcon © 2017

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast