Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Adventní soutěž III. – Atomic Blonde: Bez lítosti

Americký akční snímek Atomic Blonde: Bez lítosti vznikl adaptací komiksu The Coldest City. Scénáře se ujal Kurt Johnstad a za kameru se poprvé ve své kariéře postavil Američan David Leitch, který už s kolegou Chadem Stahelskim spolurežíroval extrémně úspěšného Johna Wicka. V hlavní roli Charlize Theron. Film právě vychází na DVD a BD od Magic Boxu. V další adventní soutěži hrajeme o 3 DVD s filmem.

Příběh Atomic Blonde se odehrává v Berlíně v roce 1989 těsně před pádem Zdi. Agentka MI6 Lorraine (Charlize Theron) je vyslána vyšetřit vraždu kolegy. Na místě musí spolupracovat s agentem berlínské kanceláře Davidem Percivalem (James McAvoy). Má najít i jistý seznam, který měl mít zesnulý kolega u sebe. Navíc se jí tam do cesty připlete rozkošná francouzská agentka Delphine Lasalle (Sofia Boutella).

Atomic Blonde: Bez lítosti (foto: Vertical)

[pullquote align=“left“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Proč si to koupit[/pullquote]Charlize Theron na sebe v Atomic Blonde strhává veškerou pozornost a v roli no mercy agentky se cítí jako ryba ve vodě. V jejích rukou se jakýkoliv předmět mění ve smrtonosnou zbraň. I když akční špionážní thriller nenabídne tak komplikovanou zápletku, jak by se třeba mohlo z traileru zdát, za případný nákup DVD nebo BD a sledování nezlomné a proklatě sexy potvory s věčně kamenou tváří a velkou žízní, to určitě stojí. Na Charlize Theron se prostě dobře kouká a její fyzické dovednosti v Atomic Blonde zasluhují poklonu.

Soutěž o 3x DVD Atomic Blonde

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Pro kterou tajnou službu pracuje hlavní hrdinka?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’MI6,CIA,KGB’/][/contact-form]

Soutěž trvá od 9. prosince do 13. prosince 2017 včetně. Pokud chcete soutěžit emailem, pošlete odpověď spolu se svými údaji na soutez@totalfilm.cz. Do předmětu uveďte „Atomic Blonde“.
Dodavatelem cen je Magic Box.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast