Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Adventní soutěž II. – Válka o planetu opic

Máme tu první adventní neděli a s ní i soutěž o nejnovější díl opičí ságy. Příběh devátého opičího filmu se odehrává dva roky po událostech úsvitu. Cézar (Andy Serkis) je se svým společenstvím ukryt v lese, kde ho ale permanentně stíhá plukovník McCullough (Woody Harrelson). Ačkoliv Cézar nabízí lidem mír, není vyslyšen a při jedné akci přijde i o své blízké. Rázem nastupuje cestu pomsty a začíná souboj o fatální vítězství a existenci.

Společnost Bontonfilm vydává Válku o planetu opic na DVD, Blu-ray (3D) a 4K Ultra HD Blu-ray. Také vychází kolekce všech třech filmů na DVD a Blu-ray. Na Blu-ray disku najdete spoustu kvalitních bonusů, včetně vynechaných scén, komentáře režiséra, dokumentu o hudbě a mnoho dalšího.

Krom vizuálu a celkového dojmu snímek načíná i několik zajímavých cest a myšlenek, které se ve velkolepém finále víc odhalí a akcentují. Zvěsti o tom, že se jedná o jeden z nejlepších dílů rozhodně nelhaly. A jestli si pamatujete pocit z prvního dílu ze šedesátých let, možná se vám tenhle silný zážitek s tímto dílem vrátí.

Osudové vyvrcholení z třídílné novodobé série dělá uzavřený koncept, který dává ve všech aspektech naprostý smysl. Špičkově odvedená režie a neznatelné, ale skvělé CGI, dělají z tohoto filmu jeden z nejlepších letošních kinozážitků. A za nás ho rozhodně musíme doporučit. Všemi deseti. A důležitá tečka: Těch 143 minut uběhlo vážně rychle.

Recenzi filmu najdete zde (85%)

Soutěžíme o 3x DVD a 3x Blu-ray s filmem

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kolik let uplynulo od premiéry prvního dílu Planety opic?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’30,40,50’/][/contact-form]

Soutěž trvá od 3. prosince do 8. prosince 2017 včetně. Pokud chcete soutěžit emailem, pošlete odpověď spolu se svými údaji na soutez@totalfilm.cz. Do předmětu uveďte „Válka o planetu opic“.
Dodavatelem cen je Bontonfilm.



-PP-

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast