Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Komedie podle Haliny Pawlowské míří do kin (soutěž se Zoufalkami)

Ve čtvrtek vchází do českých kin nová komedie podle knihy Haliny Pawlowské Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. Film Filipa Renče s Klárou Issovou vypráví příběh Olinky. Ta má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii. Městečko, kde se narodila, jí ale pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta. Nejprve prodává v prodejně s dámským prádlem, kde obslouží přes tři tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON! Ten první a pravý! To si alespoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře.

Klára Issová, poprvé předvedla svůj komediální talent ve filmu Všechno nebo nic. Nedávno uvedený snímek vidělo v českých, slovenských a polských kinech skoro milion diváků. Klára je srdečná, jemná, inteligentní. A legrační. A to je nedůležitější, když se točí komedie. Neměla jsem konkrétní představu, kolik má hrdinka vážit, jak velká má mít ňadra a zadek. Věděla jsem ale jistě, že představitelka postavy, kterou jsem si vymyslela, musí mít smysl pro humor a oči, které berou za srdce. A to všechno Klára má,pochvaluje si autorka scénáře Halina Pawlowská.

Po boku Kláry uvidíme i další české a slovenské herce jako například Lenku Vlasákovou, Jiřího Dvořáka, Zdenu Procházkovou, Pavla Kříže, Martina Krause, Petra Vacka, Matouše Rumla, Anetu Krejčíkovou, Václava Vašáka, Alici Bendovou, Roberta Nebřenského a mnoho dalších.

Film bude crazy, napínavý, dobrodružný, mystický, dramatický, akční, světový! Naše single ladies, nespokojené rozvedené ženy, matky, milé tchyně, babičky se smyslem pro humor, tety, sestry i zhrzené milenky, to bude film pro vás! Komedie Zoufalé ženy dělají zoufalé věci nebude zoufalý film, ale sranda! A to je vážná věc, lidi,“ vzkazuje všem osloveným režisér Filip Renč.

Soutěž o knižní předlohy a vouchery do kadeřnického salonu

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Který film nevznikl podle předlohy Haliny Pawlowské?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Díky za každé nové ráno,Vrať se do hrobu,Román pro ženy’/][/contact-form]

Soutěž trvá od 16. ledna do 23. ledna 2018. Pokud chcete použít místo formuláře soutěžní email, napište odpověď na soutez@totalfilm.cz
Nezapomeňte do předmětu uvést „Zoufalky“.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast