Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

V sobotu se chystá tradiční Brutal Relax Show se Simonou Babčákovou

V rámci právě probíhajícícho Festivalu krátkých filmů Praha se na zítřejší večer chystá několikaletá stálice a jistota programu. Simona Babčáková opět uvede speciálně namíchaný brutálně relaxační koktejl. V průběhu sobotní noci prověří Brutal Relax Show vaše nervy, bránici i odhodlání. A také rozšíří vaše obzory. Život v detenčním táboře pro vyléčené zombie není peříčko, má ale i své světlé chvilky. Devět z deseti profesionálních vrahů vám potvrdí, že nejlépe se těla oběti zbavíte o Halloweenu. I obyčejný obojživelník si někdy rád užije přepychovou garden party. Víc hlav, víc ví, což však nemusí platit v případě nadměrného užívání kokainu. Ale stále platí, že odlehlým čerpacím stanicím s podivnou obsluhou je lépe se vyhnout! A ještě jedna dobrá rada nakonec, nikdy, ale opravdu nikdy si nedovolujte na holku, která nosí v igelitce prasečí hlavu… 

[pullquote align=“left“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Festival krátkých filmů Praha[/pullquote]Již po třinácté máte možnost užít si ty nejlepší a nejzajímavější krátké filmy z celého světa. Vedle dvacítky filmů vybraných pro Mezinárodní soutěž, a pětice, tvořící náš short list letos poprvé vyhlášené soutěže o nejlepší český krátký film, se můžete těšit na tradiční programy i jedinečné tematické bloky.

V sekci Labo si můžete dopřát filmy, jež chtějí být víc zážitkem než vyprávěním, v Brutal Relax Show na vás čeká nemilosrdný půlnoční set, kterým vás opět provede Simona Babčáková. Těm z vás, kdo by se rádi alespoň trochu vyznali v srdcích a mysli mužů, lze doporučit blok Muž – návod k použití, Světy zítřka jsme pak přichystali pro fanoušky sci-fi. Life on Mars je tu pro ty, kteří chtějí poznat nejoceňovanější naštvané filmy současnosti. Program #followme je určený prioritně uživatelům sociálních sítí a konzumentům digitálních forem odreagování. Pro děti od 5 do 9 let je i letos určen program animovaných filmů Pragueshorts dětem. A úplně samostatnou část festivalu tvoří premiérově připravená VR zóna, kde si můžete nasadit helmy a seznámit se s tím, jak nově také může vypadat audiovizuální zážitek.

Bližší informace na www.pragueshorts.com
Vstupenky na festival na pokladnách kina Světozor, Kino Pilotů, Bio Oko a Kino Aero

-red-

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast