Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Soutěž o filmové dárky z kolekce Magic Box Fan Style

Už nějakou dobu jeden z největších českých videodistributorů Magic Box nabízí zarytým fanouškům filmových seriálů, franšíz i jednotlivých filmů fanouškovskou kolekci sběratelských předmětů. Pod značkou Magic Box Fan Style najdete hrnky, skleničky, trika, klíčenky, polštáře, lampičky, termosky, deky a další předměty, kterými si můžete vyzdobit svou domácnost. Teď ale některé z těchto licencovaných filmových předmětů můžete vyhrát v naší soutěži.

Soutěž o trika Hra o trůny, misky na cereálie Avengers a hrnky Thor vs. Hulk

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kolik řad Hry o trůny vydal Magic Box na DVD nebo Blu-ray?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’4,7,8’/][contact-field label=’Jakou poslední marvelovku vydal Magic Box na DVD a Blu-ray?‘ type=’radio‘ options=’Ant-Man,Thor: Ragnarok,Black Panther’/][/contact-form]

Celou nabídku předmětů najdete zde

Soutěž vyhodnotíme ve čtvrtek 5. dubna. Pokud chcete použít místo soutěžního formuláře email, napište na soutez@totalfilm.cz a nezapomeňte krom odpovědi a jména uvést do předmětu: „Magic Box Fan Style“.
Dodavatelem cen je distribuční společnost Magic Box.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast