Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Jaegaři se vrátili – soutěžíme o Pacific Rim: Povstání na DVD a BD

Jaegeři se vrací. V prvním díle, který režíroval oscarový Guillermo del Toro se monstra z vesmíru podařilo zastavit. Předchozí válka ale nebyla nic proto tomu, co si připravili pro druhé kolo. Ve výpravném akční sci-fi Pacific Rim: Povstání se znovu hraje o planetu Zemi a my prohráváme. Del Toro zůstal u pokračování jako producent, protože natáčení kolidovalo se vznikem oscarové Tváře vody. Akční blockbuster právě vyšel na DVD, Blu-ray a 4K Ultra HD nosiče od Bontonfilmu.

Del Thorův nástupce Steven S. DeKnight se ocitl v poměrně nezáviděníhodné roli. „Nechtěl jsem se vůči Guillermovi vymezovat a ignorovat všechno, co do té doby vytvořil, na to je příliš výjimečný. Na druhou stranu jsem ani nechtěl slepě následovat mistra. Chtěl jsem prostě ten film natočit tak, aby z něj lidi odcházeli nadšení a ne s pocitem, že tohle už přece viděli,“ říká režisér.

Jake Pentecost (John Boyega) patřil dlouho k pilotům jaegerů, jenže pak se vykašlal na svůj talent i na odkaz svého otce, jenž v boji proti Kaiju obětoval vlastní život. Raději přežívá v ilegalitě a na živobytí si vydělává nejrůznějšími aktivitami za hranou zákona. Při jedné takové akci narazí na patnáctiletou Amaru, která dokázala ukrást a rozchodit původně k likvidaci určeného Jaegera. Než se tihle dva stačí pořádně seznámit, mají v patách Zákon. Aby unikli trestu, začlení se do programu výcviku nových pilotů Jaegerů. Jake po boku svého bývalého parťáka Lamberta (Scott Eastwood) jako instruktor a Amara jako nadějná pilotka. Všichni doufají, že si tréninkové schopnosti nikdy nebudou muset vyzkoušet v reálné válce. Jenže ta přichází. Dřív, než si všichni přáli, a ze směru, odkud ji nikdo nečekal.

DVD i Blu-ray obsahuje velké množství bonusů (Vynechané scény s komentářem, síň hrdinů, cestu k povstání, proměnu v kadety, dokument o padouchovi, představení jaegerů nové generace a další)

Soutěž o 3 DVD a 3 Blu-ray Pacific Rim: Povstání

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Který herec hrál otce hlavní postavy (John Boyega)?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Denzel Washington,Idris Elba,Cuba Gooding jr.’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 24. srpna do 1. září 2018. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm.
Pokud chcete místo formuláře na webu použít soutěžní email soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést „Pacific Rim Povstání″.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

Vyšlo také ve 4K Ultra HD

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast