Jaegaři se vrátili – soutěžíme o Pacific Rim: Povstání na DVD a BD

Jaegeři se vrací. V prvním díle, který režíroval oscarový Guillermo del Toro se monstra z vesmíru podařilo zastavit. Předchozí válka ale nebyla nic proto tomu, co si připravili pro druhé kolo. Ve výpravném akční sci-fi Pacific Rim: Povstání se znovu hraje o planetu Zemi a my prohráváme. Del Toro zůstal u pokračování jako producent, protože natáčení kolidovalo se vznikem oscarové Tváře vody. Akční blockbuster právě vyšel na DVD, Blu-ray a 4K Ultra HD nosiče od Bontonfilmu.

Del Thorův nástupce Steven S. DeKnight se ocitl v poměrně nezáviděníhodné roli. „Nechtěl jsem se vůči Guillermovi vymezovat a ignorovat všechno, co do té doby vytvořil, na to je příliš výjimečný. Na druhou stranu jsem ani nechtěl slepě následovat mistra. Chtěl jsem prostě ten film natočit tak, aby z něj lidi odcházeli nadšení a ne s pocitem, že tohle už přece viděli,“ říká režisér.

Jake Pentecost (John Boyega) patřil dlouho k pilotům jaegerů, jenže pak se vykašlal na svůj talent i na odkaz svého otce, jenž v boji proti Kaiju obětoval vlastní život. Raději přežívá v ilegalitě a na živobytí si vydělává nejrůznějšími aktivitami za hranou zákona. Při jedné takové akci narazí na patnáctiletou Amaru, která dokázala ukrást a rozchodit původně k likvidaci určeného Jaegera. Než se tihle dva stačí pořádně seznámit, mají v patách Zákon. Aby unikli trestu, začlení se do programu výcviku nových pilotů Jaegerů. Jake po boku svého bývalého parťáka Lamberta (Scott Eastwood) jako instruktor a Amara jako nadějná pilotka. Všichni doufají, že si tréninkové schopnosti nikdy nebudou muset vyzkoušet v reálné válce. Jenže ta přichází. Dřív, než si všichni přáli, a ze směru, odkud ji nikdo nečekal.

DVD i Blu-ray obsahuje velké množství bonusů (Vynechané scény s komentářem, síň hrdinů, cestu k povstání, proměnu v kadety, dokument o padouchovi, představení jaegerů nové generace a další)

Soutěž o 3 DVD a 3 Blu-ray Pacific Rim: Povstání

SOUTĚŽ probíhá od 24. srpna do 1. září 2018. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm.
Pokud chcete místo formuláře na webu použít soutěžní email soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést „Pacific Rim Povstání″.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

Vyšlo také ve 4K Ultra HD