Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Captain Marvel – Nejmocnější superhrdinka má první trailer (video)

V březnu 2019 dorazí jeden z nejmocnějších superhrdinů marvelovského světa. A bude jím Captain Marvel (Carol Danvers) – žena s tváří herečky Brie Larson. Fanoušci samozřejmě tuto ikonickou postavu znají a kdo ne, může se podívat na čerstvý trailer, starý pár desítek minut.

Captain Marvel není klasická sólovka, která by představovala postavu od jejích prvopočátků. Film začíná už v době, kdy má superhrdinka plně rozvinuté schopnosti. Má se stát součástí týmu Starforce, který povede velitel, kterého ztvární už dříve potvrzený Jude Law.
Captain Marvel je údajně napůl člověk a napůl patří Kree, z nichž pochází také členové týmu Starforce. Ve filmu se rovněž objeví postava z rasy Kree Ronan, kterou už známe z prvních Strážců galaxie.

Brie Larson jako Captain Marvel

Naděje do mocné hrdinky vkládá Nick Fury, což dokládá i potitulková scéna z Infinity War. A jaké schopnosti vlastně Captain Marvel má? Kromě supersíly a odolnosti má také schopnost létat. A to jak v atmosféře tak vesmíru. Dokáže absorbovat energii, shromažďovat ji a následně využít. Dokonce umí měnit částečně i podobu.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Do českých kin vejde superhrdinka 7. března 2019[/pullquote]

-red-
foto/video: Falcon, Marvel Entert. © 2018

 

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast