Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Creed II má nový dechberoucí trailer (video)

Nový trailer dvojky Creed dokáže věrného fanouška téměř přivést k filmovému vyvrcholení. Příměr je to možná přehnaný, ale až se podíváte na nový trailer, určitě budete spokojeni.
Adonis Creed, kterého trénuje samotný Rocky Balboa, se stal v prvním dílu tohoto snímku šampionem v polotěžké váze. Dokázal tak, že má po svém otci nejen talent ale i srdce pravého bojovníka. Nyní je vyzván na zápas velmi nebezpečným boxerem, kterým není nikdo jiný než Viktor Drago. Pokud Adonis tento zápas prohraje, přijde o všechno.

Film CREED II vniknul pod taktovkou Stevena Capla jr. a scénář napsal sám Sylvester Stallone na motivy příběhu o Rockym, který se na filmu podílel i producentsky. Ve štábu se mimo jiných objevil kameraman Kramer Morgenthau (Thor:Temný svět), architekt Franco Carbone (The Expendables), speciální poradce pro box Robert Sale nebo koordinátor speciálních efektů Patrick White (Baby driver, Deepwater Horizon: Moře v plamenech). Natáčení probíhalo především ve Filadelfii v Pensylvánii a kvůli několika scénám se štáb přesouval do Nového Mexika.

Poselství zní jasně – nezáleží na tom, jak daleko v životě dojdeš, tvoje minulost a rodina bude vždy s tebou. Odhodlání, tvrdou dřinu a disciplínu ukáže v tomto sportovní dramatu Michael B. Jordan a Sylvester Stallone v kinech od 22. listopadu 2018.

První trailer:

-red-
foto/video: Forum Film, MGM, WB, Totalfilm Media © 2018

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast